Φρουτοσαλάτα με πεπόνι, ροδάκινο και φύλλα μέντας
Σαλάτα με λίγα, διαλεγμένα και ταιριαστά φρούτα εποχής, αρωματικά φύλλα μέντας και χυμό πορτοκαλιού.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προαιρετικά, η φρουτοσαλάτα μπορεί να συνοδευτεί με μία μπάλα από παγωτό βανίλια.Η συνταγή είναι από το προσωπικό μου blog dailycious.gr.
Υλικά
-
1/2 πεπόνι
-
2 ροδάκινα (ή νεκταρίνια)
-
λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
-
χυμό από ½ φρεσκοστυμμένο πορτοκάλι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβω σε κύβους το πεπόνι και τα ροδάκινα (ή νεκταρίνια).
-
2
Ανακατεύω σε ένα μπολ τα φρούτα με τα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας και τον χυμό πορτοκαλιού και τα αφήνω για 30’ στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις των φρούτων.
-
3
Σερβίρω την φρουτοσαλάτα κρύα από το ψυγείο με λίγα επιπλέον φυλλαράκια μέντας για διακόσμηση.
Σχόλια (2)