Φρουτοσαλάτα ζελέ με μάνγκο
Τη συνταγή την ειχα πάρει κάποτε απο ενα γαλλικό περιοδικό (με κάποιες αλλαγές). Είναι ένα δροσερό και ελαφρύ γλυκό, πολύ ευπαρουσίαστο και κατάλληλο για επιδόρπιο σε τραπέζι με πολλά κρέατα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Κατα προτίμιση, τα κομμάτια της μπανάνας βάλτε τα στον πάτο γιατί αλλιώς θα μαυρίσουν. Μπορεί να γίνει και σε ατομικά μπολ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε κρύο νερό.
-
2
Βράζουμε το χυμό και ρίχνουμε σε ενα φλυτζάνι μια ποσότητα με το τσαι και το κάρδαμο, αφήνουμε για 3 λεπτά. Στον υπόλοιπο χυμό διαλύουμε τη ζελατίνη. Μετα ανακατεύουμε και τα δυο μαζί.
-
3
Ξεφλουδίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε τα ρόδια και παίρνουμε τα σπόρια.
-
4
Σε μια γυάλινη σαλατιέρα ή ταψί βάζουμε τα φρούτα και τα ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το χυμό με τη ζελατίνη και βάζουμε στο ψυγείο 5 ώρες να πήξει πρίν σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια