κύρια φωτογραφία συνταγής Φρουτοσαλάτα ζελέ με μάνγκο

Φρουτοσαλάτα ζελέ με μάνγκο

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
laracroft
laracroft @cook_8457130

Τη συνταγή την ειχα πάρει κάποτε απο ενα γαλλικό περιοδικό (με κάποιες αλλαγές). Είναι ένα δροσερό και ελαφρύ γλυκό, πολύ ευπαρουσίαστο και κατάλληλο για επιδόρπιο σε τραπέζι με πολλά κρέατα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Κατα προτίμιση, τα κομμάτια της μπανάνας βάλτε τα στον πάτο γιατί αλλιώς θα μαυρίσουν. Μπορεί να γίνει και σε ατομικά μπολ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 άτομα
  1. 2 ώριμα μανγκο
  2. 2 πορτοκάλια
  3. 1 γκρειπφρουτ
  4. 2 ρόδια
  5. 350 ml. χυμό μήλου
  6. 2 σκελίδες κάρδαμο
  7. 1 φακελάκι πράσινο τσαι με άρωμα γιασεμί
  8. 8 gr. ζελατίνη σε φύλλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε κρύο νερό.

  2. 2

     Βράζουμε το χυμό και ρίχνουμε σε ενα φλυτζάνι μια ποσότητα με το τσαι και το κάρδαμο, αφήνουμε για 3 λεπτά. Στον υπόλοιπο χυμό διαλύουμε τη ζελατίνη. Μετα ανακατεύουμε και τα δυο μαζί.

  3. 3

    Ξεφλουδίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε τα ρόδια και παίρνουμε τα σπόρια.

  4. 4

    Σε μια γυάλινη σαλατιέρα ή ταψί βάζουμε τα φρούτα και τα ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το χυμό με τη ζελατίνη και βάζουμε στο ψυγείο 5 ώρες να πήξει πρίν σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

laracroft
laracroft @cook_8457130
στις