BestSecrets
BestSecrets @cook_8480571
,United States

Φτερούγες κοτόπουλου με μαρινάδα από μέλι, σάλτσα σόγιας και κρασί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι τα πιο νόστιμα που έχω φάει.Προσοχή μην χρησιμοποιείτε πυρέξ.Γίνονται και με μπουτάκια (δεν ψήνονται καλά όμως στο φούρνο), μπορείτε να τα βράσετε πρώτα, μετά να τα τηγανίσετε και με λίγο λάδι στο τηγάνι βάζουμε τα υλικά από πάνω και το καπάκι. Μην βάζετε πολύ λάδι. Ούτε όμως καθόλου γιατί η soya sauce θα καεί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 1 μπολ γεμάτο φτερούγες κοτόπουλου
  2. 1 φλιτζάνι soya sauce
  3. 1/2 φλιτζάνι μέλι
  4. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  5. 1/2 φλιτζάνι σανγκριά ή γλυκό κρασί
  6. χυμό από 1 πορτοκάλι
  7. 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένα
  8. 1 σακούλα αεροστεγή

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις φτερούγες και τις βάζουμε στη σακούλα.

  2. 2

    Pίχνουμε τα άλλα υλικά από πάνω, κλείνουμε τη σακούλα και τα βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν.

  3. 3

    Την επομένη μέρα βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τις φτερούγες.

  4. 4

    Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς 10 λεπτά και μετά θα τις γυρίσουμε αλλά 10 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

efh_dimitris
efh_dimitris @cook_8463481
ΣΑΚΟΥΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΗ; Ή ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ;

Από

BestSecrets
BestSecrets @cook_8480571
στις
,United States

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα