Φτερούγες κοτόπουλου Teryaki
Φτερούγες κοτόπουλου με μαρινάδα από μέλι, σάλτσα σόγιας και κρασί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι τα πιο νόστιμα που έχω φάει.Προσοχή μην χρησιμοποιείτε πυρέξ.Γίνονται και με μπουτάκια (δεν ψήνονται καλά όμως στο φούρνο), μπορείτε να τα βράσετε πρώτα, μετά να τα τηγανίσετε και με λίγο λάδι στο τηγάνι βάζουμε τα υλικά από πάνω και το καπάκι. Μην βάζετε πολύ λάδι. Ούτε όμως καθόλου γιατί η soya sauce θα καεί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις φτερούγες και τις βάζουμε στη σακούλα.
-
2
Pίχνουμε τα άλλα υλικά από πάνω, κλείνουμε τη σακούλα και τα βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν.
-
3
Την επομένη μέρα βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τις φτερούγες.
-
4
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς 10 λεπτά και μετά θα τις γυρίσουμε αλλά 10 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)