Φτερούγες με σάλτσα μουστάρδας και πιπεριές
Λίγα μυστικά ακόμα
Οσο περισσότερο λεμόνι, τόσο καλύτερα. Μην το παρακάνετε. Συνδυάζεται με ρύζι
Υλικά
-
1 κιλό φτερουγες κοτόπουλου
-
4 κ.σ. μουσταρδα απαλή
-
2 λεμόνια
-
4 πράσινες και 2 κίτρινες πιπεριές
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις πλένουμε καλά.
-
2
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κοτόπουλο να τηγανιστεί ελαφρά.
-
3
Αλατοποπερώνουμε και ρίχνουμε μισό ποτήρι χλιαρό νερό και σκεπάζουμε για δέκα λεπτά.
-
4
Σε ενα μπώλ στίβουμε τα λεμόνια και ρίχνουμε ανακατεύοντας την μουστάρδα. Σβήνουμε το φαγητό μας με τη σάλτσα και αφήνουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
-
5
Βγάζουμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε στήν σάλτσα τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Προσθετουμε το κοτόπουλο και τηγανίζουμε για δυο λεπτά ακόμη.
Σχόλια (6)