κύρια φωτογραφία συνταγής Φτου σκόρδα.
mama
mama @cook_8448928
Λάρισα

Πουρές σκόρδου που σας περιμένει στο ψυγείο μέχρι να τον φωνάξετε...

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πρακτικό, ευκολο στην παρασκευή του και δεν μυρίζουν τα χερια μας..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Πολλά σκόρδα
  2. Αλάτι
  3. Λάδι
  4. Η ποσότητα ειναι αναλογα με την χρηση.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπήστε στο Μulti τα σκόρδα με αλάτι και περαστε τα απο το σουρωτήρι.

  2. 2

    Σε μία λεκάνη ριξτε το σουρωμένο σκόρδο και ανακατεψτε το με λάδι πολύ.

  3. 3

    Tο βάζετε σε γυάλινα μπωλ και στο ψυγείο. Είναι ετοιμο ανα πάσα στιγμή να το προσθέσετε σε φαγητα.

  4. 4

    Ενα κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε μια μέτρια σκελίδα σκόρδου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (23)

mama
mama @cook_8448928
Οταν το βάλουμε στα βάζα επάνω το γεμίζουμε με λάδι για να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα..Επίσης όταν το βάζουμε στα βάζα προσπαθούμε να μην έχει κενά αέρος..Διατηρείτε στην κατάψυξη και στην συντήρηση για μήνες..

Από

mama
mama @cook_8448928
στις
Λάρισα