Φτου σκόρδα.
Πουρές σκόρδου που σας περιμένει στο ψυγείο μέχρι να τον φωνάξετε...
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πρακτικό, ευκολο στην παρασκευή του και δεν μυρίζουν τα χερια μας..
Υλικά
-
Πολλά σκόρδα
-
Αλάτι
-
Λάδι
-
Η ποσότητα ειναι αναλογα με την χρηση.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπήστε στο Μulti τα σκόρδα με αλάτι και περαστε τα απο το σουρωτήρι.
-
2
Σε μία λεκάνη ριξτε το σουρωμένο σκόρδο και ανακατεψτε το με λάδι πολύ.
-
3
Tο βάζετε σε γυάλινα μπωλ και στο ψυγείο. Είναι ετοιμο ανα πάσα στιγμή να το προσθέσετε σε φαγητα.
-
4
Ενα κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε μια μέτρια σκελίδα σκόρδου.
Σχόλια (23)