κύρια φωτογραφία συνταγής Γάλα ινδικής καρύδας
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν το θελουμε πιο πηχτο βαζουμε 600 ml νερο!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 g τριμμενη ινδικη καρυδα
  2. 800 ml νερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζουμε το νερο μαζι με την τριμμενη καρυδα να βρασουν.

  2. 2

    Μολις παρουν μια βραση τα τραβαμε απο την φωτια και τα αφηνουμε να τραβηξουν 15 λεπτα περιπου.

  3. 3

    Με το μουλτι λιωνουμε το μειγμα μας ωσπου να γινει σαν γαλα.

  4. 4

    Πριν το βαλουμε σε βαζο το περναμε και απο σιτα για τυχων κομματακια και ειναι ετοιμο για χρηση.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

evilavrio
evilavrio @cook_8454286
φαινεραι παρα πολυ καλο μιας και ειμαι λατρης της καρυδας και ειδικα του χυμου της.μπραβο και ευχαριστουμε

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα