Γάλα ινδικής καρύδας
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το θελουμε πιο πηχτο βαζουμε 600 ml νερο!
Υλικά
-
250 g τριμμενη ινδικη καρυδα
-
800 ml νερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε το νερο μαζι με την τριμμενη καρυδα να βρασουν.
-
2
Μολις παρουν μια βραση τα τραβαμε απο την φωτια και τα αφηνουμε να τραβηξουν 15 λεπτα περιπου.
-
3
Με το μουλτι λιωνουμε το μειγμα μας ωσπου να γινει σαν γαλα.
-
4
Πριν το βαλουμε σε βαζο το περναμε και απο σιτα για τυχων κομματακια και ειναι ετοιμο για χρηση.
Σχόλια (12)