Γαλατόπιτα γρήγορη χωρίς φύλλο

Bαθμολογία: 4.6786
       
 
56 ψήφοι
PYLH, 02.04.09

Περιγραφή

Μια πολύ εύκολη γαλατόπιτα, γρήγορη και χωρίς συρόπι. Ιδανική για πρωινό ή απογευματινό.
Γαλατόπιτα γρήγορη χωρίς φύλλο
photo: golfo

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό γάλα
  • 1 φλυτζάνι συμιγδάλι ψιλό
  • 2 βανίλλιες
  • ξύσμα ενός πορτοκαλιού
  • 1 κ.σ. βούτυρο (προεραιτικά γάλακτος)
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 4 αυγά
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα κέικ
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο
Περιέχει: Αβγά , Γάλα
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 25' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 60' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε το γάλα, το συμιγδάλι, το ξύσμα, το βούτυρο και 3 κ.σ. από την ζάχαρη.
  2. Μόλις το μίγμα αρχίζει να πήζει, το αποσύρουμε από την φωτιά.
  3. Χτυπάμε τα 4 αυγά, τις βανίλιες και την υπόλοιπη ζάχαρη.
  4. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα ή τον αυγοδάρτη.
  5. Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί.
  6. Ψήνουμε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χρυσήσει από πάνω.
  7. Κατόπιν σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1 ώρα ακόμη στους 200 βαθμούς.
  8. Τρώγεται κρύα ή ζεστή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε ν'αντικαταστήσετε το πλήρες γάλα με ελαφρύ και την ζάχαρη με υποκατάστατο. Δεν θα έχει ακριβώς την ίδια γεύση βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα περιέχει λιγότερες θερμίδες. Μια φορά που την έφτιαξα έτσι ομολογώ πως δεν ενθουσιάστηκα. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να την δοκιμάσετε και να μου πείτε την γνώμη σας. Καλή σας όρεξη λοιπόν!

Σχετικές συνταγές

    63 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από annakouki, 8-4-09  
    Λοιπόν αυτή την συνταγή της Γαλατόπιτας ή αλλιώς Γαλόπιτας έτσι την λέμε εμείς στην περιοχή μου στο Νομό Μεσσηνίας την κάνουμε το ίδιο με την μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε αντί για σιμιγδάλι αλεύρι και συνήθως την φτιάχνουμε το πάσχα με φρέσκο γάλα κατσικίσιο ή πρόβειο
    #
    Σχόλιο από Φραουλολιτσά, 30-4-09  
    Υπέροχη!!Απλή και γρήγορη!Έγινε ανάρπαστη.Έφτιαξα μιάμιση δόση σε Νο36 ταψί αλλά την ποσότητα της ζάχαρης και των αυγών τα άφησα ίδια.Μια χαρά!!Μπράβο...
    #
    Σχόλιο από PYLH, 28-5-09  
    Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.Πράγματι είναι πολύ εύκολη και τρώγεται μετά μανίας χαχαχα.
    annakouki θα την δοκιμάσω κι έτσι όπως λες με αλεύρι.Συγγνώμη που καθυστέρησα ν'απαντήσω.
    #
    Σχόλιο από Βαγγος 13, 23-6-09  
    πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτη η γαλατοπιτα.παρομοια φτιαχνει και η μαμα μου.μπραβο.πολυ ωραια συνταγη
    #
    Σχόλιο από elenakappa, 25-9-09  
    καλησπέρα την έκανα την κυριακή αλλά στον δικό μου φούρνο ήθελε λιγότερη ώρα γιατί στέγνωσε λίγο και ήθελε λίγο σιρόπι.Πάντως είναι πολύ νόστιμη.Ερώτηση σε τι ταψί την βάζεις?
    #
    Σχόλιο από giotak1, 27-11-09  
    την έφτιαξα εχθές το βράδυ,άτνε νόστιμη κ ελαφρυά,αλλά το ξύσμα του πορτοκαλίού μου φαίνεται είναι περριτό,μού έδωσε μια έντονη γεύση,ίσως με ξύσμα λεμονιού να ειναί λιγότερο έντονο στην γεύση.Πάντως ήτανε πολύ καλή.
    #
    Σχόλιο από PYLH, 27-11-09  
    Καταρχην συγγνώμη που άργησα τόσο ν'απαντήσω αλλά τα παιδιά μου χάλασαν το λάπτοπ.Χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή μου.elenakappa δεν έχω συγκεκριμένο ταψί που την βάζω.Ανάλογα πόσο "παχιά" την θέλεις.giotak1 αν την δοκιμάσεις με ξύσμα λεμονιού,πες μας τις εντυπώσεις σου.
    #
    Σχόλιο από golfo, 27-1-10  
    πολυ ωραια γαλατοπιτα τρωγεται και την αλλη μερα κρυα.
    νομιζω οτι η ζαχαρη ειναι πολυ ,καλο θα ειναι να βαλετε λιγοτερη και την δοκιμαζετε αν χρειαστει προσθετετε,και βαζω 4 κουταλιες βουτυρο φρεσκο γιατι παιρνει αλλη υφη η κρεμα οταν λιωνει το βουτυρακι,και οσο για το ψησιμο δεν θελει πολυ ωρα ,μολις παρει ομοιομορφο χρωμα σε θερμοκρασια μετρια ειναι ετοιμη,γιατι αν την ψησετε πολυ πραγματι θα στεγνωσει.
    5 πηρουνακια γιατι ειναι μια ευκολη και νοστιμη πιτα και τα αξιζει
    ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 22-4-10  
    Την έφτιαξα χθες συγκεκριμένα για ένα καλό φίλο με τον οποίο κάποτε την γευόμασταν μαζί σε ένα εξοχικό συγγενών του στου Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. Βέβαια εκεί την λένε γαλόπιτα και την φτιάχνουν χωρίς το ξύσμα πορτοκαλιού. Πάντως ειλικρινά ήταν πάρα πολύ καλή η συνταγή σου και ξαναευχαριστηθήκαμε τη γεύση της μετά από αρκετά χρόνια...έκλεισε λοιπόν...αυτή τη συνταγή θα κρατήσω. Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από ameriel, 24-5-10  
    Υπέροχη, αν και θέλει λιγότερο ψήσιμο στο δικό μου φούρνο γιατί στέγνωσε!
    #
    Σχόλιο από Xanthi T., 28-5-10  
    Πολύ νόστιμη η συνταγή σου PYLH, μου θύμισε έντονα της μητέρας μου! Εύκολη και γρήγορη! Αντί για ξύσμα πορτοκαλιού, έβαλα λεμονιού, γιατί μ' αρέσει πιο πολύ το άρωμά του σε τέτοια γλυκά, άρεσε πολύ σε όλους! Θα το δοκιμάσω βέβαια και με πορτοκάλι όπως προτείνεις. Το μόνο περίεργο είναι οτι περίμενα οτι θα ΄ρόδιζε πολύ σύντομα απο πάνω αλλά την έψησα συνολικά μία ώρα (πάνω/κάτω) και μόνο προς το τέλος άρχισε να ροδίζει απο πάνω. Έτσι, δε χρειάστηκε να βάλω αλουμινόχαρτο. Ψήθηκε ωστόσο ομοιόμορφα κ πολύ καλά! Κ πάλι μπράβο για τη συνταγή, ενθουσιάστηκα!
    #
    Σχόλιο από maridaki, 28-5-10  
    Μόλις την έβαλα στο φούρνο, σαν διαδικασία η συνταγή παίρνει άριστα, ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ!!!
    Τα πιρουνάκια θα τα δώσω αφού την δοκιμάσουμε, αν και είμαι σίγουρη οτι και σε γεύση θα σκίζει... ;-)
    #
    Σχόλιο από emmh, 16-9-10  
    τη δοκίμασα και έγινε υπέροχη,μπράβο!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από stavroula-ka, 28-10-10  
    Έγινε πολύ νόστιμη η γαλατόπιτα. Έβαλα μόνο λίγο βούτυρο παραπάνω και ξύσμα λεμονιού. Την έψησα όσο να ροδίσει (περίπου 60΄-70΄).
    Θα την ξανακάνω σίγουρα. Ευχαριστώ!!!
    #
    Σχόλιο από kitrinos, 14-11-10  
    Μας άρεσε πολύ!
    Κι εγώ προτίμησα να βάλω ξύσμα λεμονιού αντί για πορτοκαλιού, απλά γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο (τουλάχιστον στα δικά μας γούστα εννοείται).
    Επίσης ο χρόνος ψησίματος συνολικά, δεν μου πήρε παραπάνω από 50’ στους 190 βαθμούς (πάνω κάτω).
    Ακόμα είναι χλιαρή η γαλατόπιτα, αλλά δεν νομίζω να σφίξει πολύ ακόμα κι όταν κρυώσει εντελώς.
    Πάντως προσωπικά την θέλω την κανελίτσα στην γαλατόπιτα ;)

    #
    Σχόλιο από litsa d, 14-11-10  
    ειναι η παραδοσιακη συνταγη γαλοπιτας στην Ηλεια,την κανουν το Πασχα,χωρις πορτοκαλι,μαλιστα παλια εβαζαν μονο φρεσκο βουτυρο δικης τους παρασκευης,αφαιρω βεβαια λιγη ζαχαρη...
    #
    Σχόλιο από aggelikouli, 16-11-10  
    Καταπληκτική!
    Απλά έγινε ανάρπαστη πριν καλά-καλά προλάβει να κρυώσει!
    Την επόμενη φορά θα την κάνω με λίγο λιγότερη ζάχαρη.
    Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από stylianos46, 20-2-11  
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
    #
    Σχόλιο από tasoulitsakp, 8-5-11  
    Λοιπόν έκανα τη γαλόπιτα και ενώ ποτέ μου δε την έτρωγα, τώρα ήταν τελείως διαφορετική! Την έφαγα κ μου άρεσε πάρα πολύ!
    #
    Σχόλιο από mareya, 10-5-11  
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ Κ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    56 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Φραουλολιτσά, 30-4-09  
    Υπέροχη!!Απλή και γρήγορη!Έγινε ανάρπαστη.Έφτιαξα μιάμιση δόση σε Νο36 ταψί αλλά την ποσότητα της ζάχαρης και των αυγών τα άφησα ίδια.Μια χαρά!!Μπράβο...
    #
    Σχόλιο από PYLH, 28-5-09  
    Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.Πράγματι είναι πολύ εύκολη και τρώγεται μετά μανίας χαχαχα.
    annakouki θα την δοκιμάσω κι έτσι όπως λες με αλεύρι.Συγγνώμη που καθυστέρησα ν'απαντήσω.
    #
    Σχόλιο από Βαγγος 13, 23-6-09  
    πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτη η γαλατοπιτα.παρομοια φτιαχνει και η μαμα μου.μπραβο.πολυ ωραια συνταγη
    #
    Σχόλιο από golfo, 27-1-10  
    πολυ ωραια γαλατοπιτα τρωγεται και την αλλη μερα κρυα.
    νομιζω οτι η ζαχαρη ειναι πολυ ,καλο θα ειναι να βαλετε λιγοτερη και την δοκιμαζετε αν χρειαστει προσθετετε,και βαζω 4 κουταλιες βουτυρο φρεσκο γιατι παιρνει αλλη υφη η κρεμα οταν λιωνει το βουτυρακι,και οσο για το ψησιμο δεν θελει πολυ ωρα ,μολις παρει ομοιομορφο χρωμα σε θερμοκρασια μετρια ειναι ετοιμη,γιατι αν την ψησετε πολυ πραγματι θα στεγνωσει.
    5 πηρουνακια γιατι ειναι μια ευκολη και νοστιμη πιτα και τα αξιζει
    ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 22-4-10  
    Την έφτιαξα χθες συγκεκριμένα για ένα καλό φίλο με τον οποίο κάποτε την γευόμασταν μαζί σε ένα εξοχικό συγγενών του στου Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. Βέβαια εκεί την λένε γαλόπιτα και την φτιάχνουν χωρίς το ξύσμα πορτοκαλιού. Πάντως ειλικρινά ήταν πάρα πολύ καλή η συνταγή σου και ξαναευχαριστηθήκαμε τη γεύση της μετά από αρκετά χρόνια...έκλεισε λοιπόν...αυτή τη συνταγή θα κρατήσω. Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από ameriel, 24-5-10  
    Υπέροχη, αν και θέλει λιγότερο ψήσιμο στο δικό μου φούρνο γιατί στέγνωσε!
    #
    Σχόλιο από maridaki, 28-5-10  
    Μόλις την έβαλα στο φούρνο, σαν διαδικασία η συνταγή παίρνει άριστα, ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ!!!
    Τα πιρουνάκια θα τα δώσω αφού την δοκιμάσουμε, αν και είμαι σίγουρη οτι και σε γεύση θα σκίζει... ;-)
    #
    Σχόλιο από emmh, 16-9-10  
    τη δοκίμασα και έγινε υπέροχη,μπράβο!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από stavroula-ka, 28-10-10  
    Έγινε πολύ νόστιμη η γαλατόπιτα. Έβαλα μόνο λίγο βούτυρο παραπάνω και ξύσμα λεμονιού. Την έψησα όσο να ροδίσει (περίπου 60΄-70΄).
    Θα την ξανακάνω σίγουρα. Ευχαριστώ!!!
    #
    Σχόλιο από kitrinos, 14-11-10  
    Μας άρεσε πολύ!
    Κι εγώ προτίμησα να βάλω ξύσμα λεμονιού αντί για πορτοκαλιού, απλά γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο (τουλάχιστον στα δικά μας γούστα εννοείται).
    Επίσης ο χρόνος ψησίματος συνολικά, δεν μου πήρε παραπάνω από 50’ στους 190 βαθμούς (πάνω κάτω).
    Ακόμα είναι χλιαρή η γαλατόπιτα, αλλά δεν νομίζω να σφίξει πολύ ακόμα κι όταν κρυώσει εντελώς.
    Πάντως προσωπικά την θέλω την κανελίτσα στην γαλατόπιτα ;)

    #
    Σχόλιο από litsa d, 14-11-10  
    ειναι η παραδοσιακη συνταγη γαλοπιτας στην Ηλεια,την κανουν το Πασχα,χωρις πορτοκαλι,μαλιστα παλια εβαζαν μονο φρεσκο βουτυρο δικης τους παρασκευης,αφαιρω βεβαια λιγη ζαχαρη...
    #
    Σχόλιο από aggelikouli, 16-11-10  
    Καταπληκτική!
    Απλά έγινε ανάρπαστη πριν καλά-καλά προλάβει να κρυώσει!
    Την επόμενη φορά θα την κάνω με λίγο λιγότερη ζάχαρη.
    Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από stylianos46, 20-2-11  
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
    #
    Σχόλιο από tasoulitsakp, 8-5-11  
    Λοιπόν έκανα τη γαλόπιτα και ενώ ποτέ μου δε την έτρωγα, τώρα ήταν τελείως διαφορετική! Την έφαγα κ μου άρεσε πάρα πολύ!
    #
    Σχόλιο από mareya, 10-5-11  
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ Κ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από karavour, 3-6-11  
    μμμμ....δεν έχω λόγια! Τόσο εύκολη και νόστιμη! Έβαλα ξύσμα λεμονιού, 100γρ λιγότερη ζάχαρη, την έψησα 50 λεπτά στους 175 χωρίς αλουμινόχαρτο και όταν κρύωσε την πασπάλισα με άχνη και κανέλα. Γιαμ, γιαμ!!!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 1-7-11  
    Πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη και κυρίως πολύ νόστιμη.
    Ζάχαρη άχνη δεν έβαλα, μόνο κανέλα.
    Μείωσα τη ζάχαρη στα 250γρ και μου φάνηκε μια χαρά.
    #
    Σχόλιο από Mona_Lisa, 14-7-11  
    συγχαρητηρια για αλλη μια φορα! ζω στο εξωτερικο και οπου εχω φτιαξει αυτη την γαλατοπιτα εχουν ξετρελαθει που δεν το πιστευουν πως μπορει να ειναι τοσο μα τοσο απλη!!!μπραβο στις συνταγες τη παρεας που με βγαζουν ασπροπροσωπη στο εξωτερικο!!!
    #
    Σχόλιο από κατερινακι 1234, 5-9-11  
    υπεροχη!!!
    #
    Σχόλιο από icecream fan, 8-9-11  
    Εβαλα 350γρ ζαχαρη και χωρις πορτοκαλι η λεμονι, μονο βουτυρακι και βανιλλια, εβαλα και λιγο σιροπακι στο τελος και εγινε..μουρλια.

    Αξιζουν τα πεντε πηρουνακια, ευγε.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    2 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από elenakappa, 25-9-09  
    καλησπέρα την έκανα την κυριακή αλλά στον δικό μου φούρνο ήθελε λιγότερη ώρα γιατί στέγνωσε λίγο και ήθελε λίγο σιρόπι.Πάντως είναι πολύ νόστιμη.Ερώτηση σε τι ταψί την βάζεις?
    #
    Σχόλιο από PYLH, 27-11-09  
    Καταρχην συγγνώμη που άργησα τόσο ν'απαντήσω αλλά τα παιδιά μου χάλασαν το λάπτοπ.Χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή μου.elenakappa δεν έχω συγκεκριμένο ταψί που την βάζω.Ανάλογα πόσο "παχιά" την θέλεις.giotak1 αν την δοκιμάσεις με ξύσμα λεμονιού,πες μας τις εντυπώσεις σου.

    5 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από annakouki, 8-4-09  
    Λοιπόν αυτή την συνταγή της Γαλατόπιτας ή αλλιώς Γαλόπιτας έτσι την λέμε εμείς στην περιοχή μου στο Νομό Μεσσηνίας την κάνουμε το ίδιο με την μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε αντί για σιμιγδάλι αλεύρι και συνήθως την φτιάχνουμε το πάσχα με φρέσκο γάλα κατσικίσιο ή πρόβειο
    #
    Σχόλιο από giotak1, 27-11-09  
    την έφτιαξα εχθές το βράδυ,άτνε νόστιμη κ ελαφρυά,αλλά το ξύσμα του πορτοκαλίού μου φαίνεται είναι περριτό,μού έδωσε μια έντονη γεύση,ίσως με ξύσμα λεμονιού να ειναί λιγότερο έντονο στην γεύση.Πάντως ήτανε πολύ καλή.
    #
    Σχόλιο από Xanthi T., 28-5-10  
    Πολύ νόστιμη η συνταγή σου PYLH, μου θύμισε έντονα της μητέρας μου! Εύκολη και γρήγορη! Αντί για ξύσμα πορτοκαλιού, έβαλα λεμονιού, γιατί μ' αρέσει πιο πολύ το άρωμά του σε τέτοια γλυκά, άρεσε πολύ σε όλους! Θα το δοκιμάσω βέβαια και με πορτοκάλι όπως προτείνεις. Το μόνο περίεργο είναι οτι περίμενα οτι θα ΄ρόδιζε πολύ σύντομα απο πάνω αλλά την έψησα συνολικά μία ώρα (πάνω/κάτω) και μόνο προς το τέλος άρχισε να ροδίζει απο πάνω. Έτσι, δε χρειάστηκε να βάλω αλουμινόχαρτο. Ψήθηκε ωστόσο ομοιόμορφα κ πολύ καλά! Κ πάλι μπράβο για τη συνταγή, ενθουσιάστηκα!
    #
    Σχόλιο από SYNEFAKI, 25-10-11  
    ξυσμα απο ενα λεμονι και 4 βουτυρωμενα φυλλα κρουστας απο κατω και η γεθση απογειωθηκε!!!!! 5 πηρουνακια απο μενα.
    #
    Σχόλιο από takiss, 6-3-12  
    ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Έβαλα 280 γρ. ζάχαρη, αλεύρωσα το ταψί και έστρωσα τον πάτο με 3 φύλλα κρούστας , ανάμεσα στα οποία άλειψα βούτυρο. Η συνταγή μου είχε +3 κρόκους που μου είχαν περισσέψει. Χτύπησα τα αυγά με τη ζάχαρη όπως λέει η συνταγή και έβαλα επιπλέον της βανίλιας, λίγο ξίσμα πορτοκάλι ακόμα. Σκέπασα την πίτα με το μέρος των φύλλων που προεξείχε στο ταψί. Διακόσμησα με άχνη και κανέλα και έγινε ανεπανάληπτη και δεν μυρίζει καθόλου. Τελικά, τα απλά είναι και τα πιο νόστιμα.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Συμβουλές για τέλεια κέικ
    Μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα κατά πόσον ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Γλυκες πιτες
    Ένα βιβλίο 18 αγαπημένων συνταγών, του/της ΝΙΚΟΛ
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 57 αγαπημένων συνταγών, του/της adala965
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 248 αγαπημένων συνταγών, του/της marthaki18
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 147 αγαπημένων συνταγών, του/της Evgenia11
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 36 αγαπημένων συνταγών, του/της spylinux