Γαλοπούλα μαριναρισμένη με πορτοκάλι
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι του Γκελντή. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβω τη γαλοπούλα σε χοντρές φέτες και την τοποθετώ σε ένα σκεύος σκεπάζοντας την με τα υλικά της μαρινάδας. Την αφήνω να μαριναριστεί για 3 ώρες τουλάχιστον ή ακόμα καλύτερα από το βράδυ.
-
2
Πλένω και καθαρίζω τα λαχανικά.
-
3
Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι τσιγαρίζω ελαφρά τη γαλοπούλα, αφού πρώτα την έχω στραγγίξει από την μαρινάδα της.
-
4
Προσθέτω τα λαχανικά. Ανακατεύω λίγο ακόμη και συμπληρώνω με τα υγρά {χυμό πορτοκαλιού και κρασί} και τη μουστάρδα.
-
5
Σιγοβράζω μέχρι η σάλτσα να πήξει. Το σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.
Σχόλια (4)