Γαλοπούλα με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και πιπεριές

marriapal
marriapal @marriapal
,Ελλάδα

Γαλοπούλα με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές, πάρα πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο. Η γαλοπούλα είναι που κάνει τη διαφορά στη γεύση...

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδέυουμε με ρύζι μπασμάτι ή ότι ρύζι θέλουμε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 άτομα
  1. 1 πιπεριά κόκκινη (ή φλωρίνης)
  2. 250 γρ μανιτάρια φρέσκα (κατά προτίμηση αγκάρικους, τα κόβουμε στη μέση)
  3. 100 γρ τυρί παρμεζάνια
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. λίγο λάδι
  7. 2-3 κουταλιές νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές.

  2. 2

    Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τη γαλοπούλα και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.

  3. 3

    Χαμηλωνουμε τη φωτιά ώστε να βράσουν σιγά σιγά, προσθέτοντας πολύ λίγο νεράκι 2 με 3 κουταλιές.

  4. 4

    Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε λίγο ακόμη.

  5. 5

    Τέλος όταν είναι έτοιμα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαζί και τα τυριά και τα αφήνουμε να πάρει καλή βράσει ώστε να λιώσουν τα τυριά και να πήξει λίγο η κρέμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

tatakaki
tatakaki @cook_8501793
Πολύ νόστιμη η συνταγή σου, η γαλοπούλα πολύ πιο ωραία γεύση από το κοτόπουλο!!!

Από

marriapal
marriapal @marriapal
στις
,Ελλάδα
Είμαι μητέρα 2 παιδιών.Από τότε που ανακάλυψα αυτό το site πραγματικά κάθε μέρα που περνάει αγαπάω και πιο πολύ τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!
Δες περισσότερα