Γαλοπούλα με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και πιπεριές
Γαλοπούλα με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές, πάρα πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο. Η γαλοπούλα είναι που κάνει τη διαφορά στη γεύση...
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδέυουμε με ρύζι μπασμάτι ή ότι ρύζι θέλουμε.
Υλικά
-
700 γρ γαλοπούλα
-
1 πιπεριά κόκκινη (ή φλωρίνης)
-
250 γρ μανιτάρια φρέσκα (κατά προτίμηση αγκάρικους, τα κόβουμε στη μέση)
-
100 γρ. τυρί γκούντα
-
100 γρ τυρί παρμεζάνια
-
500 ml κρέμα γάλακτος
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λίγο λάδι
-
2-3 κουταλιές νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές.
-
2
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί βάζουμε τη γαλοπούλα και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς.
-
3
Χαμηλωνουμε τη φωτιά ώστε να βράσουν σιγά σιγά, προσθέτοντας πολύ λίγο νεράκι 2 με 3 κουταλιές.
-
4
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε λίγο ακόμη.
-
5
Τέλος όταν είναι έτοιμα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαζί και τα τυριά και τα αφήνουμε να πάρει καλή βράσει ώστε να λιώσουν τα τυριά και να πήξει λίγο η κρέμα.
Σχόλια (2)