Γαλοπούλα με μπέικον
Εύκολο και νόστιμο
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε αν θέλουμε στο τέλος να προσθέσουμε και τριμμένα κίτρινα τυριά 250γρ. Σερβίρουμε ή με ρυζότο ή με πατάτες τηγανιτές.
Υλικά
-
700 γρ. φιλέτο γαλοπούλας
-
250 γρ. μπέικον
-
250 γρ. κρέμα γάλακτος
-
4 πιπεριές σε διάφορα χρώματα
-
1 κρεμμύδι μεγάλο
-
αλάτι, πιπέρι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε κύβους τα κομμάτια γαλοπούλας, ψιλοκόβουμε το μπέικον και κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι
-
2
Σωτάρουμε το μπέικον και στη συνέχεια προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τα λαχανικά, ανακατευουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά και είναι έτοιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)