Γαλοτύρι ντιπ αλα Άντρη
Το γνωστό Θεσσαλικό Γαλοτύρι με λιγο touch απο Κύπρο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για όσους προτιμάνε πιο πικάντικη γεύση μπρούνε να βάλουνε και καφτερή πιπεριά να γινει όπως την τυροκαφτερή. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές-ανάλογα την φέτα ή το γιαούρτι μπορει να πάρει πιο πολλά ή πιο λίγα υλικά. Είναι καλύτερη απο την ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ...γιατι παει με όλα....και με ακομα περισσότερα!!!! Συνοδευτικό για πατατάκια, για το γέυμα, το μεσημεριανό και ότι άλλο βαζει η φαντασία σας.
Υλικά
-
500 γρ. φέτα
-
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
1-2 κουταλιές ζουμί απο το βαζάκι με τις πιπεριές
-
Λίγο γάλα(κατ'επιλογή)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το τυρι και την πιπεριά στο blender και βαζουμε λίγο απο το ζουμάκι μας.
-
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι λιγο-λίγο, να μήν είναι πολύ ρευστό το μίγμα. Άν είναι πολύ σφικτό αραιώνουμε και με γάλα αν θέλουμε.
-
3
Σερβίρουμε γαρνιρισμένο με λωρίδες απο πιπεριά ή με ελιά στο κέντρο και φυλλαράκια απο μαιντανό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια