Γάμπαρες Αμβρακικού με κολοκυθάκια και πατάτες
Παραδοσιακή συνταγή από την Πρέβεζα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκορδάκι για 1 με 2 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, την ντοματούλα, το αλάτι και το πιπεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
-
3
Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν μαζί για 5 λεπτά
-
4
Τέλος, το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μαϊντανό. Καλή σας όρεξη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια