Ganache creme

Bαθμολογία: 4.9237
       
 
118 ψήφοι
Τράγα, 27.01.08

Περιγραφή

Η γνωστή κρέμα κανάς για επικάλυψη τούρτας!!
Ganache creme
photo: Elefteria

Τι χρειαζόμαστε:

  • 600γρ σοκολάτα μαύρη ή γάλακτος
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά κονιάκ ή λικέρ
  • 1/2 κουταλιά βούτυρο
Κόστος:
(6 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(6 ψήφοι)
Προετοιμασία: 4' (6 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 9' (6 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε την κρέμα στη φωτιά μαζί με τη ζάχαρη να κοχλάσει.
  2. Κόβουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε μέσα τη ζεστή κρέμα. Να μην είναι πανω στη φωτιά πολύ σημαντικό.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λεία η κρέμα.
  4. Ρίχνουμε και το κονιάκ και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ βάζω μισή σοκολάτα μαύρη και μισή γάλακτος για να μην βγει πολύ πικρή. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου οπότε ο καθένας βάζει ότι του αρέσει περισσότερο.

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

  • χρησιμοποιείστε άχνη ζάχαρη χωρίς γλουτένη
  • ελέγξτε την κρέμα γάλακτος και την σοκολάτα
  • βεβαιωθείτε ότι το βούτυρο δεν έχει προσμίξεις.

Σχετικές συνταγές

Σοκολατίνα Σοκολατίνα
4.9091
       
       
(11)
Ελαφριά σως κακάο Ελαφριά σως κακάο
4.8333
       
       
(6)
Τέλειο γλάσο σοκολάτας Τέλειο γλάσο σοκολάτας
4.9231
       
       
(39)

    255 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 27-1-08  
    Θα μου πείτε τώρα... τι 600 σοκολάτα???Γραμμάρια φυσικά!!Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις 2 δουλειές την ιδια ωρα.:P
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 27-1-08  
    Σ'ευχαριστώ,θα την δοκιμάσω όσο πιο συντομα μπορώ και θα σου πω,πάντως φαίνεται πολύ έυκολη!
    #
    Σχόλιο από mama, 8-3-08  
    Λοιπόν την έκανα στα γενέθλια του συζύγου...στο Fudge Cake...και έγινε του παραληρήματος...Με την μόνη διαφορά ότι αντί για κρέμα γάλακτος έβαλα εβαπορέ...
    Έγινε επίσης πολύ καλή!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 9-3-08  
    mama μπορεις μεχρι και γαλα φρεσκο να βαλεις και να γινει επεισης πολυ καλη(δοκιμασμενο πολλες φορες οταν δεν ειχα σπιτι κρεμα)...απλα με την κρεμα γαλακτος εχει μια αλλη...χμ...πως να το πω...ειναι πιο κρεμωδης!!!
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 10-3-08  
    #
    Σχόλιο από SOULAPAPAF, 15-4-08  
    ειδα το παρλιαρο μια φορα που εφτιαχνε τουρτα την εβαλε για λιγο στη καταψυξη να παγωσει και υστερα εριξε το γλασο καλυφτηκε τελεια.
    #
    Σχόλιο από Δωρα, 17-8-08  
    Ωχ.. ετσι κανω εγω το γλασσο για τα κεικ μου αλλα δεν ηξερα οτι λεγεται ετσι.. καπου το ειχα βρει σαν συνταγη για γλασσο..
    ειναι σουπερ ουαου.. ολοι τρελενονται για τα κεικ μου αλλα μαλλον ειναι η κρεμα αυτη που κανει τη διαφορα (αποφασισα να τα σκεπαζω παντα με γλασσο γιατι παντα τα ψιλοκαιω.. χιχιχι)
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 19-8-08  
    Θεική δεν το συζητώ!!!!! Όλοι μου ζητούσαν την συνταγή γιατί τρελαθήκανε με την γεύση και την υφή της!!! Ευχαριστούμε!:***
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-8-08  
    τελικά πόση είναι η σοκολάτα?
    Θέλω να το βάλω πάνω από το κέικ μου
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 20-8-08  
    Το διόρθωσα Ελευθερία..600 γρ. ειναι η σοκολατα.
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-8-08  
    την έκανα στο περίπου (2 κουβερτουρες) αλλά έγινε φοβερή,
    μπράβο TraGa
    #
    Σχόλιο από MARA!, 24-8-08  
    Traga με τα σοκολατογλυκα σου μας κακομαθαινεις!Επειδη εβαλα 2 σοκολατες γαλακτος 200 γρ. και 1 κουβερτουρα 200 γρ. δεν εβαλα ζαχαρη ηταν αρκετα γλυκο,ετριψα και μπισκοτα μιραντα πανω και το εβαλα στην καταψυξη για λιγο,αποτελεσμα...δεν εμεινε τιποτα!!παντα τετοια!!
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 23-9-08  
    Μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε στην σοκολατοπιτα αντι να βαλουμε το γλασο;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 23-9-08  
    Και βεβαια μπορεις Λίζα!!!
    #
    Σχόλιο από @thin@!!!, 7-10-08  
    Την αντικαθιστώ συνέχεια αντί για σιρόπι στη σοκολατόπιτα και βγαίνει θεϊκή..!! Να ρωτήσω κάτι; Αν δοκιμάσω να τη βάλω πάνω από τούρτα σαν επικάλυψη, θα σταθεί;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 7-10-08  
    @thin@ μα αυτη ειναι η κυρια χρηση της Ganache creme!
    #
    Σχόλιο από MamaKiki, 29-10-08  
    Την έβαλα σε κεικ σοκολάτας και δεν έμεινε τίποτα. Μπράβο
    #
    Σχόλιο από Άντρη, 17-11-08  
    Νομίζω είναι το καλύτερο γλάσο που υπάρχει στο σαιτ!Μπράβο TRAGA!Όποτε το κάνω τα κεικ μου έχουν ...το κάτι άλλο.Ευχαριστούμε.
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 21-11-08  
    Αν και δεν πέτυχα τις αναλογίες...ήταν κόλαση σε συνδυασμό με το κέικ σοκολάτας!!! Μπράβο!!!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 21-11-08  
    Τι εννοεις αναλογιες???
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενο > Τέλος >>

    155 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 27-1-08  
    Θα μου πείτε τώρα... τι 600 σοκολάτα???Γραμμάρια φυσικά!!Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις 2 δουλειές την ιδια ωρα.:P
    #
    Σχόλιο από ΤΡΙΑΔΑ, 27-1-08  
    Σ'ευχαριστώ,θα την δοκιμάσω όσο πιο συντομα μπορώ και θα σου πω,πάντως φαίνεται πολύ έυκολη!
    #
    Σχόλιο από dimzoozoo, 10-3-08  
    #
    Σχόλιο από SOULAPAPAF, 15-4-08  
    ειδα το παρλιαρο μια φορα που εφτιαχνε τουρτα την εβαλε για λιγο στη καταψυξη να παγωσει και υστερα εριξε το γλασο καλυφτηκε τελεια.
    #
    Σχόλιο από Δωρα, 17-8-08  
    Ωχ.. ετσι κανω εγω το γλασσο για τα κεικ μου αλλα δεν ηξερα οτι λεγεται ετσι.. καπου το ειχα βρει σαν συνταγη για γλασσο..
    ειναι σουπερ ουαου.. ολοι τρελενονται για τα κεικ μου αλλα μαλλον ειναι η κρεμα αυτη που κανει τη διαφορα (αποφασισα να τα σκεπαζω παντα με γλασσο γιατι παντα τα ψιλοκαιω.. χιχιχι)
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 19-8-08  
    Θεική δεν το συζητώ!!!!! Όλοι μου ζητούσαν την συνταγή γιατί τρελαθήκανε με την γεύση και την υφή της!!! Ευχαριστούμε!:***
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-8-08  
    τελικά πόση είναι η σοκολάτα?
    Θέλω να το βάλω πάνω από το κέικ μου
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 20-8-08  
    Το διόρθωσα Ελευθερία..600 γρ. ειναι η σοκολατα.
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 20-8-08  
    την έκανα στο περίπου (2 κουβερτουρες) αλλά έγινε φοβερή,
    μπράβο TraGa
    #
    Σχόλιο από MamaKiki, 29-10-08  
    Την έβαλα σε κεικ σοκολάτας και δεν έμεινε τίποτα. Μπράβο
    #
    Σχόλιο από Άντρη, 17-11-08  
    Νομίζω είναι το καλύτερο γλάσο που υπάρχει στο σαιτ!Μπράβο TRAGA!Όποτε το κάνω τα κεικ μου έχουν ...το κάτι άλλο.Ευχαριστούμε.
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 21-11-08  
    Αν και δεν πέτυχα τις αναλογίες...ήταν κόλαση σε συνδυασμό με το κέικ σοκολάτας!!! Μπράβο!!!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 21-11-08  
    Τι εννοεις αναλογιες???
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 21-11-08  
    Τα έκανα όλα με το μάτι γιατί ήθελα μικρότερη ποσότητα, με αποτέλεσμα να βάλω περισσότερο γάλα και να γίνει κάπως νερουλή.... Αυτό όμως ήταν δικό μου λάθος εντελώς!
    #
    Σχόλιο από Elefteria, 6-12-08  
    τι χρησιμοποιώ απο την ημέρα που την βρηκα και μολις σημερα ειδα οτι δεν την βαθμολογισα, δεκα με τονο και ναι, τραγα εισαι η θεα της ζαχαροπλαστικής!!!!
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 6-12-08  
    Την ξαναέφτιαξα ακολουθωντας πιστά τις οδηγίες και ήρθε και έγινε.... Πάγωσε κιόλας πάνω από το γλυκάκι μου και ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Η μαμά μου ήθελε να φάει μόνο γκανάς! Ευχαριστούμε πολύ Τράγα!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 17-1-09  
    Πάρα πολύ ωραίο αυτό το γλάσο.Το χρησιμοποίησα στην σοκολατόπιτά σου.Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 16-2-09  
    φοβερη και η κανας!!!την εκανα για τις φωλιτσες...περισσεψε και εννοειτε οτι θα φαγωθει με το κουταλι!!!χιχιχι συγχαρητηρια τραγακι μου...
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 18-2-09  
    Καταπληκτικη!!! Την εβαλα στις φωλιτσες και στην σοκολατοπιτα !!! Κολαση σοκολατενια!!!
    #
    Σχόλιο από lemon74, 18-2-09  
    μια ακόμα σούπερ συνταγή απο την Τράγα μας...να'σαι καλά...θεική γεύση...ευχαριστώ!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

    90 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 23-9-08  
    Μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε στην σοκολατοπιτα αντι να βαλουμε το γλασο;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 23-9-08  
    Και βεβαια μπορεις Λίζα!!!
    #
    Σχόλιο από @thin@!!!, 7-10-08  
    Την αντικαθιστώ συνέχεια αντί για σιρόπι στη σοκολατόπιτα και βγαίνει θεϊκή..!! Να ρωτήσω κάτι; Αν δοκιμάσω να τη βάλω πάνω από τούρτα σαν επικάλυψη, θα σταθεί;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 7-10-08  
    @thin@ μα αυτη ειναι η κυρια χρηση της Ganache creme!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 21-2-09  
    τραγακι ειδα πως στη τουρτα που εφτιαξες τωρα ειχες τη κανας...το θεμα ειναι οτι εγω την εφτιαξα για τις φωλιτσες αλλα μετα παγωσε....χωρις να την βαλω στο ψυγειο...ετσι γινεται η εκανα κατι λαθος...???
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 21-2-09  
    Ναι παγωνει καλη μου...οποτε την βαζεις στις φωλιες οσο ειναι ρευστη!!!!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 21-2-09  
    ναι το ξερω αυτο το εκανα απλα το λεω για τη τουρτιτσα που εκανες...γιατι αυτη τη κρεμα πχ που εχουν οι παστες οπως και αυτη που εχεις στη φωτο ειναι πιο μαλακες...και σε εσενα στη φωτο με τη τουρτα που εκανες φαινεται πολυ υγρη...
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 21-2-09  
    Χμ...τι να πω! ετσι πρεπει να ναι η γκανας οπως την βλεπεις στη φωτο...να γυαλιζει και ναναι καπως ρευστη...τωρα αν εσενα σου χει πηξει πολυ την επομενη φορα βαλε λιγο περισσοτερο υγρο!
    #
    Σχόλιο από alessandra, 21-2-09  
    κρεμα γαλακτος εννοεις ε??χμ...ειχα κανει και τη μιση δοση ισως γιαυτο..οχι μονο επηξε αλλα εγινε και σκληρη καπως...ακομη και αυτη που ειχε περισσεψει αλλα και αυτη που ειχα βαλει στις φωλιτσες...παντως οπως και να εχει ηταν μουρλιααααααα
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 21-2-09  
    Περιεργο παντως!...αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μιση κρεμα και το υπολοιπο να το βαλεις γαλα...ετσι θα βγει λιγακι πιο αραιη...ή οπως ειπα και πιο πανω να βαλεις περισσοτερη κρεμα!!!
    #
    Σχόλιο από mara.gr, 26-2-09  
    μπρε τραγακι τι ποσοτητα περιπου βγαινει;δηλαδη να καλυψω την τουρτα του γιου μου σαν ενα ταψι φουρνου φτανει μια δοση;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 26-2-09  
    Eεεεε λογικα θα το καλυπτει!!!...ειναι αρκετη δοση για μια τουρτα!
    #
    Σχόλιο από xristina.t, 30-3-09  
    Απορία!!Αν βάλω γάλα σόγιας λες να γίνει χάλια?Νηστέυω...και ανυπομονώ να την δοκιμάσω...!!!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 30-3-09  
    Δεν εχω ιδεααα!!!...αν το δοκιμασεις πες μας και μας για το αποτελεσμα!...αυτο που μπορεις να κανεις σιγουρα ειναι να βαλεις φυτικη κρεμα γαλακτος!! :)
    #
    Σχόλιο από mele, 30-3-09  
    παιδιά αυτή δηλαδή η ganache΄είναι που έχουν από πάνω τα κοκ και τα εκλαιρ? Έτσι βγαίνει??? Τόσο "κοκαλωμένη"? Γιατί κάτι τέτοιο ψαχνω!Αυτή είναι?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 30-3-09  
    Οχι δεν ειναι αυτη! Η γκανας ειναι η μαλακη κρεμα που εχουν απο πανω οι παστες και οι γνωστες σε ολους σοκολατινες!
    #
    Σχόλιο από caroline, 12-4-09  
    Κι εγώ θέλω να την φτιάξω για την τούρτα του συζύγου. Να ρωτήσω όμως. Βούτυρο, φρέσκο ή βιτάμ?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 12-4-09  
    Εγώ βάζω αγελαδινό. :)
    #
    Σχόλιο από caroline, 16-4-09  
    Α, ωραία. Και κάτι άλλο. Λέω να φτιάξω τη σοκολατόπιτά σου και να ρίξω από πάνω κανάς. Μήπως βγαίνει μεγάλη δόση και περισσέψει πολλή κρέμα? Ή να κάνω όλη τη δόση? Και αν μου περισσέψει, τι να την κάνω? Να την βάλω στο ψυγείο και να την ζεστάνω για να την ξαναχρησιμοποιήσω?
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 16-4-09  
    Για τη σοκολατόπιτα είναι μεγάλη δόση! Αλλά είναι και θέμα γούστου!..εγώ βάζω τη μισή δόση. Αν σου περισσεψει μπορείς να την βάλεις στο ψυγείο και να την ζεστανεις οταν θα την ξαναχρησιμοποιησεις ή και ακόμα να την χτυπήσεις σε θερμοκρασία δωματιου να αφρατέψει και να την βάλεις σαν κρέμα σε σοκολατίνα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    10 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από mama, 8-3-08  
    Λοιπόν την έκανα στα γενέθλια του συζύγου...στο Fudge Cake...και έγινε του παραληρήματος...Με την μόνη διαφορά ότι αντί για κρέμα γάλακτος έβαλα εβαπορέ...
    Έγινε επίσης πολύ καλή!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 9-3-08  
    mama μπορεις μεχρι και γαλα φρεσκο να βαλεις και να γινει επεισης πολυ καλη(δοκιμασμενο πολλες φορες οταν δεν ειχα σπιτι κρεμα)...απλα με την κρεμα γαλακτος εχει μια αλλη...χμ...πως να το πω...ειναι πιο κρεμωδης!!!
    #
    Σχόλιο από MARA!, 24-8-08  
    Traga με τα σοκολατογλυκα σου μας κακομαθαινεις!Επειδη εβαλα 2 σοκολατες γαλακτος 200 γρ. και 1 κουβερτουρα 200 γρ. δεν εβαλα ζαχαρη ηταν αρκετα γλυκο,ετριψα και μπισκοτα μιραντα πανω και το εβαλα στην καταψυξη για λιγο,αποτελεσμα...δεν εμεινε τιποτα!!παντα τετοια!!
    #
    Σχόλιο από xristina.t, 6-4-09  
    Τράγα....!!!!Τέλεια!!!!!Ακριβώς η αυτό που έψαχνα για τα γλύκα μου και.......ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ!!!!Έβαλα γάλα σόγιας και ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Συνδύασα 3 από τις συνταγές σας και βγήκε ένα γλυκάκι τρέλα!!!Για νηστεύοντες και μη...Ευχαριστώ!!χ
    #
    Σχόλιο από Κουνελάκι, 20-12-10  
    μια αλλη "παραλλαγη" αυτης της κρεμας ειναι οτι μπορεις να την κανεις τρουφακια! την ειχα κανει πριν κανενα χρονο και επειδη μου περισσεψε πολυυυυ κρεμα την εβαλα στο ψυγειο να παγωσει και την επλασα! ο φιλος μου δε ξαναπηρε απ'εξω τρουφακια που του αρεσουνε...περιμενει μονο απο μενα και με πρηζει καθε φορα ποτε θα του ξαναφτιαξω χαχαχαχ!!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 14-7-11  
    H ασπρη γκανας γινεται με 200 γρ. λευκη σοκολατα και 3/4 κουπας κρεμα γαλακτος. Σπαμε την σοκολατα σε μικρα κομματακια και την βαζουμε σε ενα μπολ. Ζεσταινουμε την κρεμα και την ριχνουμε στο μπολ με τη σοκολατα. Ανακατευουμε απαλα απο το κεντρο του μπολ με μια σπατουλα μεχρι να γινει ενα λειο μειγμα. Το αφηνουμε να ρθει λιγο σε θερμοκρασια δωματιου και το χρησιμοποιουμε.
    #
    Σχόλιο από charm_quark, 30-11-11  
    Την έχω φτιάξει 3 φορές. Καταπληκτική κρέμα.
    Χθες βέβαια, δοκίμασα με κουβερτούρα με 65 % κακάο... και ήταν μία αποτυχία. Σα να έπεσε νερό μεσα; Πέτρωσε, νέρωσε έγινε μία αηδία.
    Στην τούρτα μία φορά δεν την έβαλα, έφτιαξα άλλη με απλή κουβερτούρα και βγήκε μια χαρά.
    Στην αποτυχία όμως, έριξα 300 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα και μισό κουτί πτιμπερ τριμένα. Ζεστανα το μίγμα σε μπεν μαρί ανακάτευοντας το με ένα κουτάλι και μετά έφτιαξα ένα είδος σοκολατάκια κυλώντας τα σε τριμμένο μπισκότο (το υπόλοιπο πακέτο πτι μπερ). Τα έβαλα ψυγείο και έγιναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ αυτοσχέδια σοκολατάκια απο ganache και μαρμελάδα!
    #
    Σχόλιο από Πωλίνα, 18-2-12  
    Είναι απίστευτα ωραία! Έβαλα στο κεικ μπανανας της Sintorella αλλα επειδή περίσεψε αρκετό έφτιαξα και κρέμα ζαχαροπλαστικής και έβαλα μια στρώση μπισκότα, μια στρώση κρέμα και απο πάνω έχυσα το τέλειο γλάσο σοκολάτας. Είναι απλά καταπληκτική!
    #
    Σχόλιο από Eva1973, 5-12-13  
    Την έφτιαξα και την περιέχυσα επάνω στο σοκολατένιο κέικ της Σιτρονέλλας και ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!Συγχαρητήρια για την πολύ νόστιμη και εύκολη γκανάζ!!!Ξετρελλάθηκαν όλοι!!!Έκανα δυό μικροαλλαγές.Έβαλα bailys αντί για κονιάκ,γιατί δεν είχα,και πρόσθεσα και γάλακτος κουβερτούρα,καθώς και λίγες σταγόνες γιατί δεν είχα 600γρ.κουβερτούρα που έλεγες.Έβαλα λιγότερη,αλλά βγήκε αρκετή εώς πολύ για το κέικ μου.Να ΄σαι καλά.Α!πρόσθεσα και λίγη κανέλα,που πάει με την σοκολάτα.
    #
    Σχόλιο από maria dok, 8-6-14  
    polu wraia suntagh! egw ebala 200g galaktos 100 maurh kai anti gia krema gala karudas!euxaristw gia thn syntagh!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Άλευρα χωρίς γλουτένη
    Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εξοικειωμένοι ...
    Διατροφή χωρίς γλουτένη: οδηγός συστατικών
    Εμφανίστηκε η κοιλιοκάκη στη ζωή μας; Είναι απα...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Σχετικές οδηγίες

    Τρισδιάστατη τούρτα σκύλος
    Προστέθηκε από UNDOMIEL77
    5
           
           
    (4)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΓΛΥΚΑ ΣΟΚΟΛΑ....
    Ένα βιβλίο 84 αγαπημένων συνταγών, του/της roulaz
    γλυκακια σλουρπ
    Ένα βιβλίο 86 αγαπημένων συνταγών, του/της KIP
    ΣΟΚΟΛΑΤΑ
    Ένα βιβλίο 4 αγαπημένων συνταγών, του/της farfalle
    παντεσπάνι-γλάσο κτλ
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της γλυκακια
    Καλομαγειρέματα
    Ένα βιβλίο 116 αγαπημένων συνταγών, του/της linmak88