Γαρίδες λαδορίγανη
Βαρεθήκατε τις τηγανητές;;; Υπάρχει μια ωραία γευστική αλλαγή για πιο υγιεινά και ελαφριά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις γαρίδες. Δε χρειάζεται να είναι καθαρισμένες από το κέλυφος.
-
2
Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι να σιγοβράσουν με ένα ποτηράκι νερό. Τις αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί το νερό.
-
3
Στη συνέχεια χτυπάμε στο μούλτι το λεμόνι, το λάδι, τη ρίγανη και λίγο πιπεράκι αν θέλουμε. Το χύνουμε στο τηγάνι, το βάζουμε στη φωτιά ίσα ίσα μέχρι να πάρει βράση.
-
4
Τέλος σερβίρουμε με το ζουμί σε ένα βαθύ μπολ ή πυρέξ και είναι έτοιμο.
Σχόλια (12)