Γαρίδες με κοχυλάκια
Γαρίδες με κόκκινη σάλτσα και φέτα. Συνοδεύεται με κοχυλάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κοχυλάκια μη τα σουρώσετε. ΄Οπως είναι μέσα στο βραστό νερό, τα παίρνετε λίγα λίγα με μια κεψε και τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα. Έτσι δεν πρόκειται να σας κολλήσουν
Υλικά
-
1 κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες
-
1 κιλό πολτό ντομάτας
-
1 κ.σ. κέτσαπ
-
2 μέτρια κρεμμύδια
-
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
-
1 κ.γ. βασιλικό
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
-
1 κ.γ. μαϊντανό
-
αλάτι, πιπέρι
-
250 γρ. φέτα
-
500 γρ. ζυμαρικά (κοχυλάκια)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε αρκετό λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το οποίο έχουμε κόψει σε λεπτές ροδέλες. Όταν ξανθίνει, ρίχνουμε την πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες.
-
2
Αμέσως μετά ρίχνουμε τον πολτό, το κέτσαπ και 2 φλ. νερό. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιεί όλο το νερό και να λιώσουν τα λαχανικά
-
3
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους, τις γαρίδες, ένα φλ. νερό και όλα τα μπαχαρικά. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιεί όλο το νερό και να λιώσει το τυρί.
-
4
Παράλληλα βράζουμε τα κοχυλάκια προσθέτοντας κατά το βρασμό και μια κ.σ. μαργαρίνη.
-
5
Όταν είναι όλα έτοιμα τα σερβίρουμε ανακατεμένα με τη σάλτσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)