Γαρίδες με πολύχρωμες πέννες
Γαρίδες με πολύχρωμες πέννες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε καυτό λάδι σοτάρετε το σκόρδο και την πιπεριά.
-
2
Προσθέτετε τις γαρίδες και συνεχίζετε το σοτάρισμα.
-
3
Σβήνετε με το κρασί.
-
4
Ρίχνετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνετε τισ γαρίδες να βράσουν για 7 λεπτά.
-
5
Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες al dente.
-
6
Τις στραγγίζετε.
-
7
Τις ρίχνετε στο μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με μαιντανο.
Σχόλια