Γαρίδες με σάλτσα και μυρωδικά
Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε το ντεκόρ του πιάτου σας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τις γαρίδες, τσιγαρίζουμε μέσα σε λίγο λάδι, τις γαρίδες, το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα ψιλοκόψουμε.Ρίχνουμε πολύ λίγο αλάτι ώστε να πάρει γέυση. Αφήνετε για 8-10 λεπτα.
-
2
Για την σάλτσα, μέσα σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε την μισή ντομάτα αφού την κόψουμε στο μπλέντερ, το μισό ή όλο το πακέτο με την ντομάτα, ρίχνουμε μια κουταλίτσα ζάχαρη, λίγο πιπέρι, λίγο κάρυ και μια κουταλίτσα ρίγανη. Βάλτε μπόλικο άνιθο και όχι τόσο μαϊντανό.
-
3
Ανακατέψτε και αφήστ ετο μέχρι να δέσει η σάλτσα για περίπου 15-20 λεπτά.
-
4
Σερβίρετε βάζοντας το στο πιάτο για ντεκόρ λίγο ψιλοκομένο μαϊντανό. Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια