Γαρίδες σουβλάκια ψητές στα κάρβουνα
Γευστικές γαρίδες σε σουβλάκια με άρωμα σκόρδου και εσπεριδοειδή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Όσο περισσότερη ώρα τις μαρινάρετε τόσο πιο γευστικές θα γίνουν!
χαμηλών υδατάνθρακων
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, το βασιλικό και το κρασί.
-
2
Προσθέστε τις γαρίδες και ανακατέψτε καλά, σκεπάστε και αφήστε να μαριναριστούν για 1 ώρα.
-
3
Ετοιμάζουμε το Μπάρμπεκιου να κάψει καλά ή την ψηστιέρα μας ή απλά ανάβουμε το γκριλ μας στο μέτριο βαθμό.
-
4
Περάστε τις γαρίδες σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήστε από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.
Σχόλια (4)