Γαριδομακαρονάδα απλή
Απλή και πολύ νόστιμη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις γαρίδες ωμές και κρατάμε μόνο 5-6 με το κεφάλι.
-
2
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το σκόρδο και μόλις αρχίσει να καίει ρίχνουμε τις ντομάτες και το αλάτι, βράζουμε για 10 λεπτά και τέλος ρίχνουμε και τις γαρίδες με ανοιχτό το καπάκι για να φέύγει η βαριά μυρωδιά.
-
3
Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βράσει τα μακαρόνια.
-
4
Τέλος βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε αυτά με τις γαρίδες και απο πάνω τον φρέσκο ψιλοκομμένο μαιντανό.
Σχόλια (22)