Γαριδομακαρονάδα κρασάτη
Γαριδομακαρονάδα με πιπεριές, σκόρδο και κρασάκι.
Υλικά
-
1 κιλό γαρίδες
-
2 πράσινες πιπεριές
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
4 σκελίδες σκόρδο
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
4-5 ώριμες ντομάτες
-
λίγη καυτερή πιπεριά
-
6 κουταλιές ελαιόλαδο
-
μαιντανό ψιλοκομμένο
-
αλάτι, πιπέρι
-
500 γρ μακαρόνια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε μαζί με τις πιπεριές.
-
2
Αφού ροδίσουν λίγο ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε λίγο να εξατμισθεί για περίπου ένα λεπτό
-
3
Στη συνέχεια ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι και ένα κομματάκι καυτερή πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο.
-
4
Έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 8-10 λεπτά.
-
5
Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και τα ανακατεύουμε στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαιντανό.
-
6
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)