Γαριδομακαρονάδα κρασάτη

mikatsu
mikatsu @cook_8474651
κατερινη,ελλαδα

Γαριδομακαρονάδα με πιπεριές, σκόρδο και κρασάκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
  1. 1 κιλό γαρίδες
  2. 2 πράσινες πιπεριές
  3. 1 κόκκινη πιπεριά
  4. 4 σκελίδες σκόρδο
  5. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  6. 4-5 ώριμες ντομάτες
  7. 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  8. μαιντανό ψιλοκομμένο
  9. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε μαζί με τις πιπεριές.

  2. 2

    Αφού ροδίσουν λίγο ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε λίγο να εξατμισθεί για περίπου ένα λεπτό

  3. 3

    Στη συνέχεια ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα το αλάτι και το πιπέρι και ένα κομματάκι καυτερή πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο.

  4. 4

    Έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν για 8-10 λεπτά.

  5. 5

    Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και τα ανακατεύουμε στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαιντανό.

  6. 6

    Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

mikatsu
mikatsu @cook_8474651
στις
κατερινη,ελλαδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα