κύρια φωτογραφία συνταγής Γαριδομακαρονάδα του ψαρά
kiriakh58
kiriakh58 @cook_8453144

Ενα πολυ γευστικο φαγητο, και για την οικογενεια, ή οταν κανουμε τραπεζι και θελουμε κατι πιο ιδιαιτερο, θα ακουσετε τα καλυτερα σχολια και για εκεινους που νηστευουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εαν χρησιμοποιησετε μεσαιου μεγεθους γαριδες βαλετε περισοτερες θα υπολογησετε ποσες θα βαλετε σε καθε μεριδα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
4 μεγαλες μεριδες
  1. 12 μεγαλες γαριδες
  2. 1 μετριο κρεμυδι
  3. 1 κουτι ντοματα κον-κασε
  4. 1 ποτηρι κρασιου πουμαρο
  5. 1 1/2 ποτηρι κρασιου λαδι
  6. αλατι
  7. 1 πακετο μακαρονια 7 Νο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοβουμε τα μουστακια απο τις γαριδες τις πλενουμε

  2. 2

    Βαζουμε το λαδι να ζεσταθει και ριχνουμε το κρεμυδι ψιλοκομμενο να τσιγαρισθει

  3. 3

    Προσθετουμε τις γαριδες τις τσιγαριζουμε για λιγο

  4. 4

    Βαζουμε τον χυμο της ντοματας και το κον-κασε, αλατι, πιπερι και λιγο νερο τα αφηνουμε να βρασουν 20 λεπτα περιπου. Δεν θελουν πολυ βρασιμο οι γαριδες γιατι σκληρενουν. Βγαζουμε τις γαριδες απο την σαλτσα και αφηνουμε την σαλτσα να δεσει

  5. 5

    Αφου κρυωσουν οι γαριδες τις καθαριζουμε αλλα αφηνουμε πανω το κεφαλι

  6. 6

    Βραζουμε τα μακαρονια και αφου τα σουρωσουμε τα ανακατευουμε καλα με την σαλτσα απο τις γαριδες

  7. 7

    Σερβιρουμε και απο πανω βαζουμε τις γαριδες

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
και εγω ετσι κάνω την γαριδομακαρονάδα , μόνο που \"σβύνω\" τις γαρίδες-σκόρδο-κρεμμύδι , με ούζο και στο τέλος προσθέτω στην σάλτσα μπόλικο φρέσκο βασιλικό.

Από

kiriakh58
kiriakh58 @cook_8453144
στις