Γαριδοσαλάτα 2
Σαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προτιμήστε φρέσκες γαρίδες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε για 10 λεπτά σε λίγο νερό, τις στραγγίζουμε και τις καθαρίζουμε.
-
2
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ, για να δώσει χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με λίγο αλάτι.
-
3
Ρίχνουμε στο μπολ και τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά, για να μην διαλυθούν.
-
4
Σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
-
5
Πλένουμε τα μαρουλόφυλλα, τα στρώνουμε σε σαλατιέρα και βάζουμε πάνω τους την γαριδοσαλάτα.
-
6
Πασπαλίζουμε με άνηθο ψιλοκομμένο και γαρνίρουμε με μαύρες ελιές και βρασμένα αυγά κομμένα σε ροδέλες ή τέταρτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια