κύρια φωτογραφία συνταγής Γαριδοσαλάτα 2

Γαριδοσαλάτα 2

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
apogeio
apogeio @cook_8497794

Σαλάτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προτιμήστε φρέσκες γαρίδες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 άτομα
  1. 1 κιλό γαρίδες
  2. 2 αυγά βρασμένα
  3. 1/2 ματσάκι μαιντανό
  4. μαρουλόφυλλα
  5. ελιές
  6. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε για 10 λεπτά σε λίγο νερό, τις στραγγίζουμε και τις καθαρίζουμε.

  2. 2

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα με λίγη κέτσαπ, για να δώσει χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με λίγο αλάτι.

  3. 3

    Ρίχνουμε στο μπολ και τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά, για να μην διαλυθούν.

  4. 4

    Σκεπάζουμε το μπολ και το τοποθετούμε για μισή ώρα στο ψυγείο.

  5. 5

    Πλένουμε τα μαρουλόφυλλα, τα στρώνουμε σε σαλατιέρα και βάζουμε πάνω τους την γαριδοσαλάτα.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με άνηθο ψιλοκομμένο και γαρνίρουμε με μαύρες ελιές και βρασμένα αυγά κομμένα σε ροδέλες ή τέταρτα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

apogeio
apogeio @cook_8497794
στις