Γευστικά μπισκότα βανίλιας
Η συνταγή αυτή είναι 2 σε 1. Τα μπισκότα είναι τέλεια για καφέ, αν πάλι τα θέλετε πιο τραγανά, προσθέσετε 1 κ.γ. μπέικιν στην συνταγή και θα έχετε κουραμπιέδες. Γευστικά μπισκότα με άχνη ή χωρίς. Όχι απλώς ευκολα... Πανεύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Για διαβητικούς και όχι μόνο. Τα παιδιά μου τα λατρεύουν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλάκι μπέικιν στην ίδια συνταγή και τα μπισκότα σας θα γίνουν σαν κουραμπίεδες.Μπορούμε την ίδια ζύμη να την κάνουμε και σοκολατένια, προσθέτοντας 2 κουταλιές κακάο στο μείγμα.Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλέυρι μας. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
-
2
Παίρνουμε ζύμη ενός καρυδιού και πλάθουμε μπαλάκια στρογγυλά. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
-
3
Παίρνουμε ένα μεγάλο πηρούνι και πιέζουμε κάθε μπαλάκι απο πάνω και κοιτάμε να είναι στην μέση, έτσι σχηματίζετε το σχέδιο μας.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160c για 15-20 λεπτά. Τα μπισκότα μας δέν τα αφήνουμε να κοκκινίσουν, έχουνε άσπρο χρώμα.
-
5
Τα προσφέρουμε με άχνη ή και χωρίς.
Σχόλια (50)