Γέμιση για κρέπες και... όχι μόνο!
Τώρα τελευταία, κάτι έχω πάθει με την τηλεόραση. Βλέπω διάφορες συνταγές και τις εφαρμόζω την ίδια στιγμή!!! Αυτή έγινε μια απ τις αγαπημένες μου και πλέον σταμάτησα να παραγγέλνω απ'έξω!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε, εκτός απο τυρί κρέμα ή και για γαρνιτούρα, κάνουμε μια σως με 1 κ.γ μουστάρδα, 2 κ.σ. γιαούρτι και λίγο μαϊντανό!
Υλικά
-
2 φιλέτα κοτόπουλου μαγειρεμένα
-
1 κρεμμύδι
-
2 κ.σ. μαϊντανό
-
2 κ.σ. μουστάρδα
-
ελαιόλαδο
-
λίγο αλάτι
-
πιπέρι
-
250 γρ. γάλα φρέσκο
-
125 γρ. αλεύρι
-
2 αβγά
-
200 γρ. τυρί κρέμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το κοτόπουλο, τον μαϊντανό και τ'ανακατεύουμε με την μουστάρδα, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Το αφήνουμε στην άκρη.
-
2
Φτιάχνουμε τη ζύμη! Ανακατεύουμε με το σύρμα το αλεύρι, τα αβγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Αλείφουμε το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε. Φτιάχνουμε τις κρέπες μας.
-
3
Αλείφουμε τις κρέπες με το τυρί κρέμα και βάζουμε δυο κουταλιές γέμιση. Τυλίγουμε στα δύο σε τρίγωνο και σερβίρουμε!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια