κύρια φωτογραφία συνταγής Γεμιστά με λαχανικά
Έλενα
Έλενα @cook_8452035
,ΕΛΛΑΔΑ

Διαφορετική απο αυτή που γνωρίζουμε αλλά νόστιμη και υγιεινή συνταγή.Ευχαριστώ την φίλη μου την Ρηνιώ που μου την έδωσε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι συνταγή στην οποία μπορείτε να προσθαφαιρέσετε πολλά υλικά ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 6-7 πιπεριές (πράσινες, κίτρινες, κόκκινες)
  2. 1 μεγάλη ντομάτα
  3. 1 μεγάλο κολοκυθάκι
  4. 1 μέτρια μελιτζάνα φλάσκα
  5. 2 κρεμμύδια ξερά
  6. 100 γρ φέτα
  7. 1 σακουλάκι κουκουνάρι
  8. 2 κ.σ. μάυρη σταφίδα
  9. 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  10. 1 κ.σ. ζάχαρη
  11. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα λαχανικά, αδειάζουμε τις πιπεριές και κόβουμε την ντομάτα, το κολοκυθάκι και την μελιτζάνα σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες.

  2. 2

    Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2-3' το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και αμέσως μετά τις μελιτζάνες. Αφήνουμε να σοταριστούν και αυτά.

  3. 3

    Μετά προσθέτουμε τις ντομάτες,τις σταφίδες,το κουκουνάρι και την ζάχαρη και αφήνουμε τα υλικά να μελώσουν,κυρίως οι μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.

  4. 4

    Τρίβουμε απο πάνω την φέτα και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

  5. 5

    Γεμίζουμε τις πιπεριές, τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι ή πυρέξ και απο πάνω ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο.

  6. 6

    Ψήνουμε για μια ώρα στους 180

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

lineal
lineal @cook_8456575
νοστιμη συνταγη,δε προσθεσα σταφιδες γιατι δε μαρεσουν,αβαλα ομως ζωμο λαχανικων

Από

Έλενα
Έλενα @cook_8452035
στις
,ΕΛΛΑΔΑ