Γεμιστά σνίτσελ

Bαθμολογία: 3.6667
       
 
6 ψήφοι
xmatiz, 04.02.08

Περιγραφή

Πολύ νόστιμα σνίτσελ ειδικά για όσους θέλουν να αποφύγουν τα τηγανιτά
Γεμιστά σνίτσελ
photo: Sol81

Συνταγή από:

xmatiz

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 8 χοιρινά σνίτσελ
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 1 μικρό βάζο κόκκινες πιπεριές (ή πράσινες φέσκιες σε λεπτές φετούλες)
  • αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Χοιρινό
Μέθοδος: Φούρνου
Περιέχει: Πιπεριές , Τυριά
Ειδικές περιστάσεις: Για μπουφέ
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα σνίτσελ μας. Πέρνουμε ένα ένα, τα απλώνουμε στον πάγκο μας και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε και τη ρίγανη και στρώνουμε κατα μήκως μια στρώση τυρί κρέμα και μια φέτα πιπεριά. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη μας ανοίξουν.
  2. Τα περνάμε από το τεφάλ (χωρίς λάδι, απλά να έχει κάψει αρκετά το τηγάνι μας) και στη συνέχεια ένα ένα τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
  3. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα.
Καλή επιτυχία!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φάμε το φαγητό σαν κύριο γεύμα συνοδεύοντας το με πατάτες ή βραστά λαχανικά ή μπορούμε όπως είναι ρολάκι να το κόψουμε και να το σερβίρουμε σαν ένα πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο ορεκτικό

Σχετικές συνταγές

    10 Όλα

    #
    Σχόλιο από MariaPapillion, 4-7-08  
    Ωραία φαίνεται η συνταγή σου κ πολύ νόστιμη!!! Αν μέσα στα σνίτσελ βάλω κ κασέρι να λιώσει θα πετύχει ή μήπως θα καεί? Σκεφτόμουν επίσης να βάλω κ κανένα αλλαντικό. είναι καλή ιδέα?
    #
    Σχόλιο από xaroula, 4-7-08  
    κατα την γνωμη μου παντα, με κασερι η κεφαλοτυρι γινεται πιο νοστιμο απο το τυρι
    κρεμα αλλα περι ορεξεως....επισης μπορεις να προσθεσεις μπεικον, μανιταρια και λιγο σκορδο
    #
    Σχόλιο από mirtoula, 28-6-09  
    Γευστικα είναι πολύ ωραίο αλλά όποτε το έχω κάνει ο κρέας είναι πολυ στεγνό...κάνω κάτι λάθος? (στον αερα τα ψηνω αλλα κ πανω κατω που δοκιμασα παλι το ιδιο ήταν...)
    #
    Σχόλιο από xmatiz, 1-7-09  
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ
    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΛΙΓΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΥΛΙΓΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΥΓ.ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ Η ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΙΣΙΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ
    #
    Σχόλιο από Boubouli, 27-1-11  
    οταν βαζουμε τα ρολακια στον φουρνο.βαζουμε νερο ή κατι άλλο...ή δεν υπαρχει φοβος να στεγνώσουν?
    #
    Σχόλιο από xristinaxania, 8-2-11  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛΑΚΙΑ ΨΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΓΡΑ
    #
    Σχόλιο από Sol81, 25-2-11  
    #
    Σχόλιο από Stelidio, 24-10-11  
    Πολύ ωραία και ζουμερά. Πιπεριές δεν έβαλα γιατί δεν τις τρώω γενικότερα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και με μπέικον και μανιτάρια.
    #
    Σχόλιο από gogo1979, 23-8-12  
    #
    Σχόλιο από nitsachios, 15-3-14  
    Καλησπέρα επειδή θελω να κάνω αυτή την συνταγή μπορείτε να μου πείτε στους πόσους βαθμούς τα ψήνουμς;

    4 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από xristinaxania, 8-2-11  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛΑΚΙΑ ΨΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΓΡΑ
    #
    Σχόλιο από Sol81, 25-2-11  
    #
    Σχόλιο από Stelidio, 24-10-11  
    Πολύ ωραία και ζουμερά. Πιπεριές δεν έβαλα γιατί δεν τις τρώω γενικότερα. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και με μπέικον και μανιτάρια.
    #
    Σχόλιο από gogo1979, 23-8-12  

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από MariaPapillion, 4-7-08  
    Ωραία φαίνεται η συνταγή σου κ πολύ νόστιμη!!! Αν μέσα στα σνίτσελ βάλω κ κασέρι να λιώσει θα πετύχει ή μήπως θα καεί? Σκεφτόμουν επίσης να βάλω κ κανένα αλλαντικό. είναι καλή ιδέα?
    #
    Σχόλιο από xaroula, 4-7-08  
    κατα την γνωμη μου παντα, με κασερι η κεφαλοτυρι γινεται πιο νοστιμο απο το τυρι
    κρεμα αλλα περι ορεξεως....επισης μπορεις να προσθεσεις μπεικον, μανιταρια και λιγο σκορδο
    #
    Σχόλιο από mirtoula, 28-6-09  
    Γευστικα είναι πολύ ωραίο αλλά όποτε το έχω κάνει ο κρέας είναι πολυ στεγνό...κάνω κάτι λάθος? (στον αερα τα ψηνω αλλα κ πανω κατω που δοκιμασα παλι το ιδιο ήταν...)
    #
    Σχόλιο από xmatiz, 1-7-09  
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ
    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΛΙΓΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΥΛΙΓΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΥΓ.ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ Η ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΙΣΙΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ
    #
    Σχόλιο από Boubouli, 27-1-11  
    οταν βαζουμε τα ρολακια στον φουρνο.βαζουμε νερο ή κατι άλλο...ή δεν υπαρχει φοβος να στεγνώσουν?
    #
    Σχόλιο από nitsachios, 15-3-14  
    Καλησπέρα επειδή θελω να κάνω αυτή την συνταγή μπορείτε να μου πείτε στους πόσους βαθμούς τα ψήνουμς;

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα κομμάτια του χοιρινού
    Αν νομίζετε πως το ψαρονέφρι είναι το νεφρό το...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΜΟΣΧΑΡΙ
    Ένα βιβλίο 115 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    φαγητακι μου
    Ένα βιβλίο 113 αγαπημένων συνταγών, του/της maggie123