Γεμιστά σνίτσελ
Πολύ νόστιμα σνίτσελ ειδικά για όσους θέλουν να αποφύγουν τα τηγανιτά
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φάμε το φαγητό σαν κύριο γεύμα συνοδεύοντας το με πατάτες ή βραστά λαχανικά ή μπορούμε όπως είναι ρολάκι να το κόψουμε και να το σερβίρουμε σαν ένα πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο ορεκτικό
Υλικά
-
8 χοιρινά σνίτσελ
-
1 πακέτο τυρί κρέμα
-
1 μικρό βάζο κόκκινες πιπεριές (ή πράσινες φέσκιες σε λεπτές φετούλες)
-
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα σνίτσελ μας. Πέρνουμε ένα ένα, τα απλώνουμε στον πάγκο μας και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε και τη ρίγανη και στρώνουμε κατα μήκως μια στρώση τυρί κρέμα και μια φέτα πιπεριά. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη μας ανοίξουν.
-
2
Τα περνάμε από το τεφάλ (χωρίς λάδι, απλά να έχει κάψει αρκετά το τηγάνι μας) και στη συνέχεια ένα ένα τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
-
3
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα.
Σχόλια (7)