Γεμιστές ρολο-τηγανίτες
Για τις βραδυνές λιγούρες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με σαλάτα ή με βραστές πατάτες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία λεκανίτσα φτιάχνουμε τον χυλό μας.
-
2
Τόν φουρνίζουμε μέχρι να ψηθεί η ζύμη στους 180 C.
-
3
Μόλις ψηθεί η τηγανίτα μας την βγάζουμε απο τον φουρνο και απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν και τις φέτες τυριού για τόστ.
-
4
Τυλίγουμε να πάρει μορφή ρολού και την κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.(Προσοχή !!! Η ζύμη να μας βγεί ψιλή για να μπορει να τυλιχτεί).
-
5
Χτυπάμε το αυγό με το γάλα χωριστά.
-
6
Βάζουμε σε ενα μπωλάκι το αλεύρι και σε ένα αλλο την φρυγανιά.
-
7
Βουτάμε το ρολό μας πρώτα στο αλεύρι μετα στο μίγμα του αυγού με το γάλα και τέλος στην φρυγανιά και τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην μας καεί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)