Γεμιστό κέικ 2

Bαθμολογία: 4.2222
       
 
9 ψήφοι
ΒΟΥΛΙΤΣΑ, 21.02.10

Περιγραφή

Κέικ γεμιστό με νουτέλα και μπανάνα.

Γεμιστό κέικ 2

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 και 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1/2 κούπα ηλιέλαιο
  • 500 γρ. φαρινάπ
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 200 ml. κρέμα γάλακτος
  • 1 βάζο νουτέλα
  • 1 μπανάνα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα κέικ
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα.
  2. Ρίχνουμε το μισό υλικό σε μία βουτηρομένη φόρμα.
  3. Ρίχνουμε τη νουτέλα και τη μπανάνα σε κομμάτια.
  4. Ρίχνουμε το άλλο μισο υλικό από πάνω.
  5. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεκολάει από τη φόρμα.
  6. Όταν κρυώσει λιώνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα και ρίχνουμε από πάνω.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν σας βγεί αρκετά σφιχτό, ρίχνετε λίγο χυμό.

Σχετικές συνταγές

    13 Όλα

    #
    Σχόλιο από ak13, 24-4-10  
    Δεν έχω λόγια..Απλά τέλειο!!!
    #
    Σχόλιο από Maika, 11-7-10  
    ΠΟΛΥ ΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.
    #
    Σχόλιο από γλυκακια, 1-12-10  
    πολύ ωραίο κέικ!!!!άρεσε σε όλους!!!!μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 19-1-11  
    Η φωτογραφία είναι απίστευτη πάντως! Το γλάσο είναι τόοοοοσο λαχταριστό!!! Ελπίζω να το φτιάξω σύντομα και να μου πετύχει τόσο!!
    #
    Σχόλιο από magdalini@, 29-1-11  
    ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΟ ΠΟΛΛΥ ΑΦΡΑΤΟ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ.(ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΧΤΥΠΙΣΑ ΜΑΡΕΝΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΠΛΟΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
    #
    Σχόλιο από ΒΟΥΛΙΤΣΑ, 16-2-11  
    magdalini@ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
    #
    Σχόλιο από depy86, 28-3-11  
    Δεν εχω λογια!!!!Το εφτιαξα δυο φορες μεχρι τωρα και περιττο να σου πω πως δεν εμεινε πανω απο δυο μερες στο σπιτι!Το καταβροχθισαν! Τηρησα πιστα τη συνταγη σου και βγηκε υπεροχο! Αφρατο και πεντανοστιμο!!!!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 30-3-11  
    5 πιρουνακια κ απο εμενα....το εκανα εχθες...πολυ καλο σε υφη....απλα ηθελα να ρωτησω η μερεντα οπως την βαζουμε πανω στο μειγμα ετσι μενει κ αφου το ψησιμε? γιατι εμενα απλωσε απο παντου κ δεν υπαρχει οπως την εβαλα στο κεντρο του κεικ....μηπως φταιει κ ολας οτι ηταν αρκετα υγρη? κ οχι συμπαγης η μερεντα?
    #
    Σχόλιο από ΒΟΥΛΙΤΣΑ, 31-3-11  
    glykoula ίσως να έφτεξε η μερέντα σου
    #
    Σχόλιο από Ifigeneia24, 27-4-11  
    μόλις το έφτιαξα!βγήκε πολύ καλό.το μόνο που με χάλασε λίγο είναι η πολύ έντονη γεύση του πορτοκαλιού και αυτό μου είπαν όλοι.
    #
    Σχόλιο από tasossun, 22-2-12  
    kalispera eimai kainourio melos.tha ithela na mathw posi wra peripou thelei na to vgalw apo to fourno?
    #
    Σχόλιο από yp68, 7-10-12  
    Πρέπει να κρυωσει καλά το γλυκίσματα προτού το ξεφορμαρουμε και καλό είναι η φόρμα μας να είναι ανοίγει
    #
    Σχόλιο από danai80, 4-4-14  
    τελεια φωτο!!θα το κανω

    11 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από ak13, 24-4-10  
    Δεν έχω λόγια..Απλά τέλειο!!!
    #
    Σχόλιο από Maika, 11-7-10  
    ΠΟΛΥ ΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.
    #
    Σχόλιο από γλυκακια, 1-12-10  
    πολύ ωραίο κέικ!!!!άρεσε σε όλους!!!!μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 19-1-11  
    Η φωτογραφία είναι απίστευτη πάντως! Το γλάσο είναι τόοοοοσο λαχταριστό!!! Ελπίζω να το φτιάξω σύντομα και να μου πετύχει τόσο!!
    #
    Σχόλιο από ΒΟΥΛΙΤΣΑ, 16-2-11  
    magdalini@ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
    #
    Σχόλιο από depy86, 28-3-11  
    Δεν εχω λογια!!!!Το εφτιαξα δυο φορες μεχρι τωρα και περιττο να σου πω πως δεν εμεινε πανω απο δυο μερες στο σπιτι!Το καταβροχθισαν! Τηρησα πιστα τη συνταγη σου και βγηκε υπεροχο! Αφρατο και πεντανοστιμο!!!!
    #
    Σχόλιο από ΒΟΥΛΙΤΣΑ, 31-3-11  
    glykoula ίσως να έφτεξε η μερέντα σου
    #
    Σχόλιο από Ifigeneia24, 27-4-11  
    μόλις το έφτιαξα!βγήκε πολύ καλό.το μόνο που με χάλασε λίγο είναι η πολύ έντονη γεύση του πορτοκαλιού και αυτό μου είπαν όλοι.
    #
    Σχόλιο από tasossun, 22-2-12  
    kalispera eimai kainourio melos.tha ithela na mathw posi wra peripou thelei na to vgalw apo to fourno?
    #
    Σχόλιο από yp68, 7-10-12  
    Πρέπει να κρυωσει καλά το γλυκίσματα προτού το ξεφορμαρουμε και καλό είναι η φόρμα μας να είναι ανοίγει
    #
    Σχόλιο από danai80, 4-4-14  
    τελεια φωτο!!θα το κανω

    1 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από glykoula, 30-3-11  
    5 πιρουνακια κ απο εμενα....το εκανα εχθες...πολυ καλο σε υφη....απλα ηθελα να ρωτησω η μερεντα οπως την βαζουμε πανω στο μειγμα ετσι μενει κ αφου το ψησιμε? γιατι εμενα απλωσε απο παντου κ δεν υπαρχει οπως την εβαλα στο κεντρο του κεικ....μηπως φταιει κ ολας οτι ηταν αρκετα υγρη? κ οχι συμπαγης η μερεντα?

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από magdalini@, 29-1-11  
    ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΟ ΠΟΛΛΥ ΑΦΡΑΤΟ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ.(ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΧΤΥΠΙΣΑ ΜΑΡΕΝΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΠΛΟΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    Σχετικά άρθρα

    Συμβουλές για τέλεια κέικ
    Μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα κατά πόσον ...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΕΦΗ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
    Ένα βιβλίο 348 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 348 αγαπημένων συνταγών, του/της idrohoa
    γλυκά
    Ένα βιβλίο 157 αγαπημένων συνταγών, του/της Eleni Alex
    Σοκολάταααα....
    Ένα βιβλίο 124 αγαπημένων συνταγών, του/της fiogaki
    keik diafora
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της dimi-d