Γεμιστό κέικ 2
Κέικ γεμιστό με νουτέλα και μπανάνα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν σας βγεί αρκετά σφιχτό, ρίχνετε λίγο χυμό.
Υλικά
-
1 και 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
-
1 κούπα ζάχαρη
-
1/2 κούπα ηλιέλαιο
-
500 γρ. φαρινάπ
-
1 βανίλια
-
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
-
200 γρ. κουβερτούρα
-
200 ml. κρέμα γάλακτος
-
1 βάζο νουτέλα
-
1 μπανάνα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα.
-
2
Ρίχνουμε το μισό υλικό σε μία βουτηρομένη φόρμα.
-
3
Ρίχνουμε τη νουτέλα και τη μπανάνα σε κομμάτια.
-
4
Ρίχνουμε το άλλο μισο υλικό από πάνω.
-
5
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεκολάει από τη φόρμα.
-
6
Όταν κρυώσει λιώνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα και ρίχνουμε από πάνω.
Σχόλια (14)