ΒΟΥΛΙΤΣΑ
ΒΟΥΛΙΤΣΑ @cook_8459800
ΛΑΓΚΑΔΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Κέικ γεμιστό με νουτέλα και μπανάνα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν σας βγεί αρκετά σφιχτό, ρίχνετε λίγο χυμό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

55 Minutes
  1. 1 και 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  2. 1 κούπα ζάχαρη
  3. 1/2 κούπα ηλιέλαιο
  4. 500 γρ. φαρινάπ
  5. 1 βανίλια
  6. ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  7. 1 βάζο νουτέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα.

  2. 2

    Ρίχνουμε το μισό υλικό σε μία βουτηρομένη φόρμα.

  3. 3

    Ρίχνουμε τη νουτέλα και τη μπανάνα σε κομμάτια.

  4. 4

    Ρίχνουμε το άλλο μισο υλικό από πάνω.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεκολάει από τη φόρμα.

  6. 6

    Όταν κρυώσει λιώνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα και ρίχνουμε από πάνω.

Αντιδράσεις

Σχόλια (14)

Από

ΒΟΥΛΙΤΣΑ
ΒΟΥΛΙΤΣΑ @cook_8459800
στις
ΛΑΓΚΑΔΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα