Γεμιστό κοτόπουλο με μους μανιταριών
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να μην ανοιξει το κοτοπουλο βαλτε οδοντογλυφιδες για να το δεσετε.Σερβιρετε με ριζακι
Υλικά
-
4 φιλετα κοτοπουλο
-
1 ποτηρακι κρασι
-
1 κρεμμυδι
-
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
-
400 γρ μανιταρια
-
150 γρ κρεμα γαλακτος
-
2 αυγα
-
ΣΑΛΤΣΑ
-
2 σκελιδες σκορδο
-
1 ποτηρακι κρασι
-
χυμο απο 1 λεμονι
-
1 κρεμμυδι
-
λιγο λαδι
-
λιγη κρεμα γαλακτος
-
ριγανι
-
αλατοπιπερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανοιξτε τα φιλετα στα δυο και αλατοπιπερωστε.
-
2
Για να φιαξτε τη μους ανακατευετε την κρεμα γαλακτος, τα αυγα, αλατοπιπερο και το κρασι. Σωταρετε τα μανιταρια με το κρεμμυδι και το προσθετετε στο μιγμα.
-
3
Γεμιστε τα φιλετα και σωταρετε για λιγο και μετα ψηστε τα για 15 λεπτα στο τηγανι.
-
4
Τσιγαριστε σκορδο, κρεμμυδι και ριχτε τη ριγανη, σβηστε με το κρασι, προσθεστε την κρεμα γαλακτος και το χυμο του λεμονιου.
-
5
Αφηστε τη να βρασει μεχρι να δεσει η κρεμα και περιχειστε τη στο κοτοπουλο
Σχόλια (2)