Γερμανική πατατοσαλάτα
Μια νόστιμη πατατοσαλάτα που συνοδεύει τέλεια όλα τα ψητά και βραστά κρέατα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις 2 κουταλιές μαγιονέζα με γιαούρτι για ποιό ελαφρύ. Επίσεις μπορούμε να αφαιρέσουμε τη σως και να αντικαταστήσουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό τη ρίγανη για να συνοδεύσουμε ψάρι.
Υλικά
-
3 μεγάλες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
7-8 ανθός αγγουράκι τουρσί
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
4 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα
-
1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
-
λάδι-ξύδι
-
αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε σε ένα μπόλ τις πατάτες, κρεμμύδι, αγγουράκι και ρίχνουμε τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, λάδι και ξύδι. Ανακατευουμε με προσοχή να μη λιώσουν οι πατάτες.
-
2
Προσθέτουμε τη μουστάρδα στη μαγιονέζα και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά, ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα.
Σχόλια (11)