Γιαουρτλού σπετζοφάι
Πολύ απλή και γρήγορη συνταγή που όποιος την έφαγε ξετρελάθηκε. Αν και είναι κάπως βαρύ φαγητό...
Υλικά
-
4 λουκάνικα χωριάτικα (ανάλογα με το μέγεθος των λουκάνικων που θα βρείτε)
-
2 πιπεριές πράσινες
-
1 σάλτσα ντομάτας
-
ελαιόλαδο
-
1 στραγγιστό γιαούρτι
-
κέτσαπ
-
πιτούλες για σάντουιτς
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες (μέγεθος μπουκίτσας) και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομματάκια.
-
2
Βάζετε το λάδι να ζεσταθεί και ριχνετε τα λουκάνικα.
-
3
Αφού τα κάνετε κανα δυό γυρους ρίχνετε και τις πιπεριές.
-
4
Όταν κοκκινίσουν τα λουκάνικα ρίχνετε την σάλτσα και την αφήνετε να δέσει.
-
5
Μέχρι να γίνει το σπετζοφάι ανακατεύετε το γιαούρτι με κέτσαπ τόση μέχρι το γιαούρτι να πάρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα.
-
6
Πριν σερβίρετει το φαί ζεσταίνετε τις πίτες, απλώνετε πάνω γιαούρτι και από πάνω τοποθετείτε την μερίδα του φαγητού.
Σχόλια (7)