κύρια φωτογραφία συνταγής Γιαουρτλού σπετζοφάι
sofki
sofki @cook_8466528

Πολύ απλή και γρήγορη συνταγή που όποιος την έφαγε ξετρελάθηκε. Αν και είναι κάπως βαρύ φαγητό...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 4 λουκάνικα χωριάτικα (ανάλογα με το μέγεθος των λουκάνικων που θα βρείτε)
  2. 2 πιπεριές πράσινες
  3. 1 σάλτσα ντομάτας
  4. 1 στραγγιστό γιαούρτι
  5. κέτσαπ
  6. πιτούλες για σάντουιτς

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες (μέγεθος μπουκίτσας) και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομματάκια.

  2. 2

    Βάζετε το λάδι να ζεσταθεί και ριχνετε τα λουκάνικα.

  3. 3

    Αφού τα κάνετε κανα δυό γυρους ρίχνετε και τις πιπεριές.

  4. 4

    Όταν κοκκινίσουν τα λουκάνικα ρίχνετε την σάλτσα και την αφήνετε να δέσει.

  5. 5

    Μέχρι να γίνει το σπετζοφάι ανακατεύετε το γιαούρτι με κέτσαπ τόση μέχρι το γιαούρτι να πάρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα.

  6. 6

    Πριν σερβίρετει το φαί ζεσταίνετε τις πίτες, απλώνετε πάνω γιαούρτι και από πάνω τοποθετείτε την μερίδα του φαγητού.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

fronimitis
fronimitis @cook_8465410
Υπέροχη μερακλήδικη γευση.Το έβαλα στο φούρνο για να δέσει το γιαούρτι από πάνω και έξι μεγάλα λουκάνικα δεν έφτασαν για τρία άτομα.

Από

sofki
sofki @cook_8466528
στις