Γιαουρτοκέικ
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν έχετε σιρόπι τότε μπορείτε να βάλετε 2 ποτήρια ζάχαρη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
-
2
Ρίχνουμε τα αυγά ένα και συνεχίζουμε να χτυπάμε για να ενωθούν με το μείγμα.
-
3
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το φαρινάπ και αφού ενωθούν τότε προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι.
-
4
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ.
-
5
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 45 λεπτά με μια ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)