κύρια φωτογραφία συνταγής Gin & Tonic πειραγμένο

Gin & Tonic πειραγμένο

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Επικουριος
Επικουριος @cook_8457435
Αθηνα,

Μια "πειραγμένη" έκδοση του γνωστού ποτού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το tonic με καλή σόδα για μια διαφορετική, πολυ δροσιστική γευση και χωρις τις θερμίδες του tonic.Οπως σε όλα τα κοκτέιλ, ο πάγος θα πρέπει να είναι πολύ σκληρός και πολύ κρύος. Το δε χτύπημα/ανακάτεμα θα πρέπει να είναι σύντομο ώστε τα υλικά να κρυώσουν και να αναμειχθούν, χωρίς όμως να προλάβει ο πάγος να λειώσει και να αραιώσει το ποτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 ποτό
  1. 60 ml gin
  2. tonic water καλής ποιότητας, περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το γούστο μας
  3. φλούδα λεμονιού
  4. μερικές πολύ λεπτές φέτες από αγγούρι
  5. 1/4 ενος lime
  6. πάγος
  7. angostura Bitters (Προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα παγωμένο ποτήρι τυπου highball ή μεγάλο baloon βάζουμε τον πάγο, και μία ή δύο φέτες αγγούρι.

  2. 2

    Προσθέτουμε το τζιν και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Συμπληρώνουμε με το tonic water το οποιο το προσθέτουμε αργά προκειμένου να διατηρήσει τις φυσαλλίδες του.

  4. 4

    Στύβουμε το lime πάνω απο το ποτήρι και ρίχνουμε την στυμένη wedge μέσα στο ποτήρι. Ανακατύουμε ελαφρά.

  5. 5

    Πιέζουμε 1-2 φλούδες λεμόνι πάνω από το ποτήρι να αποβάλλουν τα έλαια τους και γαρνίρουμε με αυτές το ποτήρι.

  6. 6

    Το πίνουμε ιδανικά χωρίς καλαμάκι, απο το ποτήρι ώστε τα αρρώματα να συνοδεύουν κάθε μας γουλιά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Επικουριος
στις
Αθηνα,