Γιουβέτσι κοτόπουλο στην κατσαρόλα
Γευστικό κριθαράκι με κύβους φιλέτου κοτόπουλου!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά ετοιμάζουμε τα υλικά. Κόβουμε τα φιλέτα σε κύβους, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τρίβουμε τις ντομάτες, κόβουμε τα ντοματάκια στα δυο και σε ένα τιγάνι τσιγαρίζουμε σε λίγο βούτυρο το κριθαράκι.
-
2
Σε μιά κατσαρόλα μεγάλου μεγέθους προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τους κύβους κοτόπουλο. Όταν το κοτόπουλο αρχίσει να ροδίζει, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε.
-
3
Όταν τα υλικά μας έχουν τσιγαριστεί, προσθέτουμε το σκόρδο, το μπαχάρι, την κέτσαπ και τα ντοματάκια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι όλα τα υλικά να έχουν πάρει κόκκινο χρώμα απο την κέτσαπ.
-
4
Αφήνουμε για δύο λεπτά, και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο. Αφήνουμε στο τιγάνι σε χαμηλή φωτιά περίπου ένα τέταρτο.
-
5
Προσθέτουμε το κριθαράκι, και 4-4.5 κούπες νερό.
-
6
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι το κριθαράκι να παρει τα υγρά.
-
7
Τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατέβουμε. (προεραιτικά πριν το σερβίρισμα μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλικομμένο βασιλικό).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια