κύρια φωτογραφία συνταγής Γιουβέτσι με κιμά
ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ
ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ @cook_8456454
Μοσχάτο,ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ελάχιστα διαφορετικό γιουβέτσι αλλά νοστιμότατο

Λίγα μυστικά ακόμα

Εμείς το προτιμούμε γιατί το κρέας στο γιουβέτσι... άλλοτε μασιέται... άλλοτε όχι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

37 Minutes
τουλάχιστον 5 άτομα
  1. 1/2 κιλό κιμά
  2. 2 φλυντζάνια τσαγιού φρέσκια τριμμένη ντομάτα
  3. αλάτι και πιπέρι( όσο προτιμάτε)
  4. 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
  5. 1 πακέτο κριθαράκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε στο ταψί ή στην γάστρα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι.

  2. 2

    Σκεπάζουμε με νερό.

  3. 3

    Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς

  4. 4

    Όταν έχει βράσει ο κιμάς αλλά όχι εντελώς προσθέτουμε το κριθαράκι.

  5. 5

    Όταν βράσει το κριθαράκι σερβίρουμε με τυρί της αρεσκείας μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (36)

golfo
golfo @cook_8452627
ετσι θα νοστιμιζει και η μανεστρουλα μαζι με τον κιμα!\nευκαιρια να το δοκιμασουμε και με κατι αλλο εκτος απο κοματια κρεατος!\nωραια η ιδεα σου Χωριατισσα ,και ειδικα για τα παιδακια που δεν μασαν ευκολα το κρεατακι.\nευχαριστω

Από

ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ
στις
Μοσχάτο,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει πολύ η μαγειρική μα πιο πολύ η Ζαχαροπλαστική.Λατρεύω τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και τα ταξιδια.Ασχολούμαι με την κηπουρική και ερασιτεχνικά με την παραγωγή ζαρζαβατικών...
Δες περισσότερα