Γιουβέτσι με κιμά
Ένα ελάχιστα διαφορετικό γιουβέτσι αλλά νοστιμότατο
Λίγα μυστικά ακόμα
Εμείς το προτιμούμε γιατί το κρέας στο γιουβέτσι... άλλοτε μασιέται... άλλοτε όχι.
Υλικά
-
1/2 κιλό κιμά
-
2 φλυντζάνια τσαγιού φρέσκια τριμμένη ντομάτα
-
αλάτι και πιπέρι( όσο προτιμάτε)
-
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
-
1 πακέτο κριθαράκι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο ταψί ή στην γάστρα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι.
-
2
Σκεπάζουμε με νερό.
-
3
Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
-
4
Όταν έχει βράσει ο κιμάς αλλά όχι εντελώς προσθέτουμε το κριθαράκι.
-
5
Όταν βράσει το κριθαράκι σερβίρουμε με τυρί της αρεσκείας μας.
Σχόλια (36)