Γιουβέτσι με πανσέτα σε πήλινο

joannatr
joannatr @cook_8507530
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μια εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή! Την έφτιαξα χθες και πιστέψτε με αξίζει να την δοκιμάσετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι ή τυρί. Καλή σας όρεξη..!!!

Γιουβέτσι με πανσέτα σε πήλινο

Είναι μια εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή! Την έφτιαξα χθες και πιστέψτε με αξίζει να την δοκιμάσετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι ή τυρί. Καλή σας όρεξη..!!!

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Μοιράσου

Υλικά

4
  1. Για 4 άτομα (σε πήλινα)
  2. 15 κ.σ. κριθαράκι μέτριο (5 κ.σ. για κάθε πήλινο)
  3. 5 πανσέτες
  4. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  5. ελαιόλαδο
  6. 6 κ.σ. κόκκινη σάλτσα
  7. 1 κ.γ. πάπρικα
  8. αλάτι
  9. πιπέρι
  10. νερό βρασμένο
  11. κεφαλοτύρι τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και μετά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το αχνίζουμε για 3-4 λεπτά.

  2. 2

    Προσθέτουμε την πανσέτα και την τσιγαρίζουμε 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

  3. 3

    Έπειτα προσθέτουμε το κριθαράκι να το τσιγαρίσουμε με τα υπόλοιπα και μετά ρίχνουμε την κόκκινη σάλτσα, την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε.

  4. 4

    Τα αφήνουμε 5 λεπτά να δέσουν και τα χωρίζουμε στα πήλινα, προσθέτουμε το νερό έως ότου καλυφθεί το κριθαράκι.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180οC για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν από πάνω.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Cook Today
joannatr
joannatr @cook_8507530
στις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ

Παρόμοιες συνταγές