κύρια φωτογραφία συνταγής Γιουβέτσι ογκραντέν με κιμά
neta37
neta37 @cook_8452699
herakleio,greece

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαρηγου

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ κριθαρακι
  2. 1 δοση σαλτσα κιμα (ή κομματακια κοκκινου κρεατος ψιλοκομμενα)
  3. 2 φλυτζανια φρεσκες ντοματες
  4. 5 αυγα
  5. 1 γιαουρτι
  6. 1 ποτηρι γαλα
  7. 250 γρ ανθοτυρο σε τριμματα
  8. 250 γρ φετα σε τριμματα
  9. αλατι, πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στρωνω σε πυρεξ το βρασμενο κριθαρακι (να κραταει λιγο το ζυμαρικο) και το ραντιζω με 2- 3 κουταλιες λαδι και ανακατευω.

  2. 2

    Στρωνω τον κιμα, περιχυνω και τις ντοματες, χτυπαω τα αυγα, προσθετω το γιαουρτι και το γαλα.

  3. 3

    Προσθετω στο μιγμα τα τυρια, περιχυνω το ογκραντεν και ψηνω στους 200 βαθμους για 25 λεπτα

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

aslan2
aslan2 @rania_73
Η συνταγή είναι τέλεια!! η μικρή μου που είναι πολύ-πολύ δύσκολη στο φαγητό ζητούσε κι άλλο....Βάζω πέντε πιρουνάκια κι αν΄είχε κι άλλα θα τα έβαζα σίγουρα!!

Από

neta37
neta37 @cook_8452699
στις
herakleio,greece