Γιουβέτσι ογκραντέν με κιμά
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαρηγου
Υλικά
-
500 γρ κριθαρακι
-
1 δοση σαλτσα κιμα (ή κομματακια κοκκινου κρεατος ψιλοκομμενα)
-
2 φλυτζανια φρεσκες ντοματες
-
5 αυγα
-
1 γιαουρτι
-
1 ποτηρι γαλα
-
250 γρ ανθοτυρο σε τριμματα
-
250 γρ φετα σε τριμματα
-
αλατι, πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στρωνω σε πυρεξ το βρασμενο κριθαρακι (να κραταει λιγο το ζυμαρικο) και το ραντιζω με 2- 3 κουταλιες λαδι και ανακατευω.
-
2
Στρωνω τον κιμα, περιχυνω και τις ντοματες, χτυπαω τα αυγα, προσθετω το γιαουρτι και το γαλα.
-
3
Προσθετω στο μιγμα τα τυρια, περιχυνω το ογκραντεν και ψηνω στους 200 βαθμους για 25 λεπτα
Σχόλια (9)