Γιουβέτσι σουπιάς
Ενα πιατο αρωματικο και νηστισιμο
Λίγα μυστικά ακόμα
Γινεται εξισου νοστιμο και στο φουρνο
Υλικά
-
1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
-
3 φρεσκα κρεμμυδακια
-
1 ξερο κρεμμυδι
-
0.5 ματσακι ανιθο
-
4 ντοματες τριμενες
-
1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
-
αλατι
-
πιπερι μαυρο
-
λιγο μπουκοβο
-
ελαιολαδο
-
300 gr κριθαρακι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
-
2
Σβηνουμε με το τσιπουρο
-
3
Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
-
4
Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι
Σχόλια (13)