κύρια φωτογραφία συνταγής Γιουβέτσι σουπιάς
ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ @cook_8452090
,ΕΛΛΑΔΑ

Ενα πιατο αρωματικο και νηστισιμο

Λίγα μυστικά ακόμα

Γινεται εξισου νοστιμο και στο φουρνο

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
  2. 3 φρεσκα κρεμμυδακια
  3. 1 ξερο κρεμμυδι
  4. 0.5 ματσακι ανιθο
  5. 4 ντοματες τριμενες
  6. 1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
  7. αλατι
  8. πιπερι μαυρο
  9. λιγο μπουκοβο
  10. ελαιολαδο
  11. 300 gr κριθαρακι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα

  2. 2

    Σβηνουμε με το τσιπουρο

  3. 3

    Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα

  4. 4

    Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Rabit
Rabit @Rabit1976
Ειναι νοστιμοτατη συνταγη.\r\nεγω αντικαθιστω το κριθαρακι \r\nμε μακαρονακι κοφτο.\r\n

Από

ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ
στις
,ΕΛΛΑΔΑ