Γύρος κοτόπουλο
Πιο νόστιμος και από το γύρο που αγοράζουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή τη βρήκα σε μια σελίδα στο διαδύκτιο (δε θυμάμαι τώρα σε ποια). Το έχω φτιάξει στο πάρτι της κόρης μου και τρελλάθηκαν όλοι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το κοτόπουλο σε πολύ μικρές φέτες. Ρίξτε το ελαιόλαδο και το ζωμό από τα κρεμμύδια (εγώ βάζω και τα τριμμένα κρεμμύδια). Ανακατέψτε καλά.
-
2
Αναμιγνύετε όλα τα στεγνά μπαχαρικά σε ένα μπολ και τα ρίχνετε όλα μαζί πάνω από το κοτόπουλο. Τα σκεπάζετε στο ψυγείο για 4-8 ώρες και ανακατεύετε κάπου-κάπου.
-
3
Ψήνετε στο γκριλ σε πολύ δυνατή θερμοκρασία για 15-20 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ροδοκοκκινίσει παντού.
-
4
Σερβίρεται σε πίττες με τζατζίκι και ντομάτα.
Σχόλια (93)