Γύρος χοιρινός του Άκη
Γύρος χοιρινός σε πίτα πανεύκολος και πολύ νόστιμος!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη από το πρωινό μου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μαρινάρουμε για τουλάχιστον 2 ώρες ή καλύτερα για όλο το βράδυ και ψήνουμε σε ένα τηγάνι χωρίς επιπλέον λάδι σε δυνατή φωτιά ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
-
2
Ψήνουμε τις πίτες ή φτιάχνουμε δικές μας.
-
3
Βάζουμε σε κάθε πίτα κρέας, ντομάτα, πατάτες, κέτσαπ και μουστάρδα και τυλίγουμε.
Σχόλια