Γλάσο λευκής σοκολάτας
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι από το βιβλίο "Σοκολάταιστορία και ζαχαροπλαστική" από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την άχνη λίγη λίγη, χτυπώντας συγχρόνως με το σύρμα.
-
2
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα. Το αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας συχνά και το χρησιμοποιούμε αμέσως.
Σχόλια (26)