Γλάσο λεμονιού
m-k
@cook_8462241
Χρησιμοποιείται πάνω από τούρτα και είναι συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν χρειαστείτε περισσότερη ποσότητα απλά ρίχνετε παραπάνω άχνη και χυμό εναλλάξ.Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πηχτό.
Υλικά
-
1 κούπα ζάχαρη άχνη
-
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
-
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα ανακατεύετε όλα σε ένα μπωλ με ένα σύρμα.
Σχόλια (31)