Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι από το βιβλίο "Σοκολάταιστορία και ζαχαροπλαστική" από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 180 γραμμ. κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
  2. 0.5 φλ. πηχτή κρέμα γάλακτος
  3. 0.5 κουταλάκι καφές στιγμιαίος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε κατσαρόλα βάζουμε τη σοκολάτα, τον καφέ και την κρέμα γάλακτος και λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.

  2. 2

    Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γλάσο στο γλυκό μας, χωρίς να το αγγίξουμε, γιατί θα αφήσει αποτυπώματα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
επειδη τωρα δεν εχω κρεμα γαλακτος αν βαλω κανονικο γαλα και παραπανω σοκολατα λες να μου βγει καλη???????

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,