Glazed Steaks
Αν ψάχνετε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να δώσετε μια πιο αμερικάνικη γεύση στις μπριζόλες σας, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσάς. Αν έχετε δοκιμάσει την Jack Daniel's sauce των Friday's και ψάχνετε την συνταγή, τότε καλύτερα ψάξτε κάπου αλλού. Εδώ, θα βρείτε την πιο απλουστευμένη μορφή γλάσου για τα κρέατά σας. Ο τρόπος είναι απλός. Απλώς έχει ένα τρικ λίγο πριν το τέλος του ψησίματος.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μόλις τελειώσετε, κόψτε μία πράσινη σαλάτα με λίγο άνηθο και μία ξινή σως και είστε έτοιμοι να φάτε ένα πιάτο βγαλμένο από fast food.)Μην ξεχάσετε το δεύτερο άλειμα. Είναι αυτό που θα δώσει στις μπριζόλες το χρυσαφένιο χρώμα, την ιδιαίτερη γεύση και την εξωπραγματική γυαλάδα. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το μισό βούτυρο και το ανακατεύουμε με το μισό μέλι και τη μουστάρδα. Με ένα πινέλο αλείφουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μας. Μπορούμε να τις αφήσουμε έτσι για κάποιες ώρες να μαριναριστούν ή μπορούμε να τις ψήσουμε αμέσως.
-
2
Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μπωλ. Στο ίδιο μπωλ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τις πατάτες και ανακατεύουμε.
-
3
Ρίχνουμε μπριζόλες και πατάτες στο ταψί, προσθέτουμε λάδι και ένα ποτήρι νερό και ψήνουμε.
Σχόλια (12)