Γλυκά τσίπς πορτοκαλιού για παιδιά
Υλικά
-
125 γρ αλεσμένη αμυγδαλόψυχα
-
225 γρ άχνη ζάχαρη
-
5 κουταλιές FARINE LACTEE Nestlé
-
140 γρ χυμό πορτοκάλι
-
125 γρ βούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
-
2
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη FARINE LACTEE Nestlé, την αμυγδαλόψυχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
-
3
Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους (12-15').
-
4
Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)