eimaineraida
eimaineraida @cook_8492227

Εύκολη, απλή και γρήγορη. Ωραία για πρωινό ή απογευματινό σνακ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιούμε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει στον πάτο. Ζάχαρη βάζουμε όση θέλουμε, ανάλογα αν πόσο γλυκιά θέλουμε να γίνει η κρέμα.Καλή επιτυχία! Ευχαριστούμε την kamelia8 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 1 κουτί γάλα εβαπορέ (αραιωμένο με ίση ποσότητα νερού)
  2. 9 κ.σ. σιμιγδάλι χονδρό
  3. 2 κ.σ. ζάχαρη
  4. Κανέλα (για γαρνίρισμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το γάλα, το νερό και το σιμιγδάλι.

  2. 2

    Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.

  3. 3

    Μόλις αρχίσει να ''δένει'' ρίχνουμε τη ζάχαρη.

  4. 4

    Σερβίρουμε σε μπωλάκια και περιμένουμε να κρυώσει.

  5. 5

    Γαρνίρουμε με κανέλα.

Αντιδράσεις

Από

eimaineraida
eimaineraida @cook_8492227
στις