Γλυκιά σιμιγδαλένια κρέμα
Εύκολη, απλή και γρήγορη. Ωραία για πρωινό ή απογευματινό σνακ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιούμε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει στον πάτο. Ζάχαρη βάζουμε όση θέλουμε, ανάλογα αν πόσο γλυκιά θέλουμε να γίνει η κρέμα.Καλή επιτυχία! Ευχαριστούμε την kamelia8 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 κουτί γάλα εβαπορέ (αραιωμένο με ίση ποσότητα νερού)
-
9 κ.σ. σιμιγδάλι χονδρό
-
2 κ.σ. ζάχαρη
-
Κανέλα (για γαρνίρισμα)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το γάλα, το νερό και το σιμιγδάλι.
-
2
Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.
-
3
Μόλις αρχίσει να ''δένει'' ρίχνουμε τη ζάχαρη.
-
4
Σερβίρουμε σε μπωλάκια και περιμένουμε να κρυώσει.
-
5
Γαρνίρουμε με κανέλα.
Σχόλια (17)